HBO GO vs. HBO NÅ: Hva er forskjellen?

Det er mulig å streame filmer, serier og spesialtilbud fra HBO-innholdsbiblioteket på alle appaktiverte enheter - det være seg en telefon, bærbar PC, smart-TV, streaming-pinne eller digitalbox. Alt du trenger er en av HBOs to streamingtjenester: HBO NOW eller HBO GO.

Web


Generelle funn

HBO NÅ

  • En frittstående streamingtjeneste.

  • Få tilgang til alt HBO-innhold.

  • Husker se på historikk og fortsetter spillet der du slapp.

HBO GO

  • Krever et HBO-kabel eller satellittabonnement.

  • Få tilgang til alt HBO-innhold.

  • Husker se på historikk og fortsetter spillet der du slapp.

Den eneste viktige forskjellen mellom HBO NOW og HBO GO er at HBO GO er for personer som har HBO-abonnement gjennom kabel- eller satellittleverandøren. Abonnementer er også tilgjengelige via Amazon Prime. HBO NÅ er derimot tilgjengelig for alle, omtrent som Netflix eller Hulu.

Hvis du har et HBO-abonnement, kan du bruke HBO GO til å se HBO-serier og filmer på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller en annen appaktivert enhet. Hvis du ikke har et abonnement, er det ingen måte å få HBO GO. Derfor er HBO NOW ideell for ledningskutter.

Et problem for ledningskutter er at det er mange tjenester, inkludert kabelutskiftninger som Sling TV og generelle streamingtjenester som Netflix, at det er enkelt å betale så mye eller mer for streamingtjenester enn for kabel.


Pris: Avhenger av kostnadene for kabelpakken

HBO NÅ

  • $ 14.99 per måned.

HBO GO

  • Inkludert med premium kabel- eller satellittabonnement.

Litt dyrere enn Netflix koster HBO NÅ $ 14.99 per måned. Det kan spare deg for penger sammenlignet med kostnadene for et premium kabelabonnement. Du må imidlertid ta hensyn til fordelene med kabel-TV (og de andre kanalene og DVR-funksjonene som er tilgjengelige med den) når du vurderer den samlede verdien av HBO NOW vs. HBO GO.

Tilgang: Alle, hvor som helst kontra kabelabonnenter

HBO NÅ

  • En frittstående streamingtjeneste som ikke krever en eksisterende kabel- eller satellittpakke.

HBO GO

  • Krever et HBO-kabel- eller satellittabonnement gjennom en kabelleverandør, satellitt-TV-leverandør eller Amazon Prime.

HBO NOW-appen kan lastes ned på en Roku, Amazon Fire TV eller annen streaming-enhet og settes på en TV eller mobilenhet.

HBO GO kan også vises på hvilken som helst enhet med appen, men den eksisterer bare for betalte kabelabonnenter. Den er bare tilgjengelig for personer som abonnerer på HBO via en kabel- eller satellittpakke. Hvis du har et HBO-abonnement, er HBO GO gratis. Hvis du ikke har et HBO-abonnement, er ikke HBO GO et alternativ.


Innhold: Samme innhold, forskjellig abonnement

HBO NÅ

  • Samme innhold som HBO, men uten live feed.

HBO GO

  • Samme innhold som HBO, men uten live feed.

HBO NOW og HBO GO inkluderer samme innhold. Det inkluderer alle HBOs originale show, fra The Sopranos til Game of Thrones. Den inkluderer også alle filmene som HBO for øyeblikket har rett til å kringkaste og streame.

HBO NOW og HBO GO inkluderer ikke en live feed av HBO-kanalen. De fleste show blir tilgjengelige for å streame på tjenesten rundt det tidspunktet et show sendes på HBO-kanalen, men det er ikke noe alternativ å se en live stream av kanalen.

HBO legger til nye filmer og roterer ut eldre filmer hver måned gjennom året. Sammen med nylig utgitte filmer som ikke er tilgjengelige på andre streamingtjenester, inkluderer HBO regelmessig eldre filmer i rotasjonen. For mer informasjon om tilgjengelighet av filmer, sjekk ut HBOs liste over nye utgivelser.

Endelig dom: Få HBO NÅ hvis du ikke har kabel

Siden HBO NOW bare gir tilgang til HBO-innhold, faller det inn i en kategori som ligner på streamingtjenester som CBS All Access. Denne typen enkeltkanalsabonnementer kan bygge opp underholdningsregningene dine. Appellen kommer ned til din smak og preferanse. For mange ledningsskjærere er HBO verdt å betale $ 15 i måneden.

Last ned for:

Android Amazon Prime Roku


Legg igjen en kommentar