Forbedre ytelsen i Internet Explorer 11

Selv om nettleseren Microsoft Internet Explorer lenge har blitt avskaffet til fordel for den nye Microsoft Edge-nettleseren, opprettholder den Redmond-baserte teknologigiganten fortsatt IE - den er for dypt innebygd i de fleste bedriftsøkosystemer til å forlate den. Selv om IEs markedsandel er betydelig redusert, bruker mange det fortsatt. Og som alltid er det fremdeles gjenstand for periodiske avmatninger som viser seg å være plagsomme for feilsøking.

Disse instruksjonene gjelder Internet Explorer 11 på hvilken som helst plattform.

Shutterstock


Hvordan fikse treg ytelse i IE

Fordi mange forskjellige problemer hindrer nettlesere, følg fremgangsmåten for å forbedre nettleserens ytelse.

  1. Slett midlertidige internettfiler. Internet Explorer cacher nettsidene du besøker og informasjonskapslene som kommer fra disse sidene. Mens de er designet for å øke hastigheten på surfing, kan de voksende mappene noen ganger redusere IE til en gjennomgang eller be om annen uventet oppførsel. Generelt, jo mindre er mer, fungerer prinsippet bra her - hold Internet Explorer-hurtigbufferen liten og fjern den ofte.

  2. Deaktiver motstridende tillegg. Selv om legitime verktøylinjer og andre nettleserhjelperobjekter (BHO) er fine, er noen ikke så legitime, eller deres tilstedeværelse er tvilsom. Skadelig programvare vises ofte i form av en BHO.

  3. Tilbakestill IE-innstillingene. Spionvare og adware endrer ofte start- og søkesidene i nettleseren for å peke på uønskede nettsteder. Selv om du fjerner angrepene, kan det hende du fortsatt må tilbakestille nettinnstillingene. Velg verktøy knappen, og velg deretter Internett instillinger. Velg Avansert kategorien, og velg deretter Tilbakestill. på Tilbakestill Internet Explorer-innstillinger dialogboksen, velg Tilbakestill. Når Internet Explorer er ferdig med å bruke standardinnstillingene, velger du Lukke og velg deretter OK. Start PCen på nytt for å bruke endringene.


Legg igjen en kommentar