Hvordan fjerne Motorola Droid 2 bakdeksel

Hvis du har en klassiker som Droid 2, er det en rask og enkel opplæring som viser hvordan du fjerner bakdekselet. For å få tilgang til MicroSD-minnekortet og batteriet, er alt du trenger å gjøre å skyve dekselet raskt og snu telefonen.


Hvordan fjerne eller ta ut Motorola Droid 2 bakdeksel

Snu Motorola Droid 2 og skyv bakdekselet nedover. Hvis du ikke klarer å skyve dekselet med en hånd, bruk begge hendene for å få bedre grep og mer innflytelse. Med nok trykk bør Droid 2s bakdeksel gli ned.


Motorola Droid 2 med bakdeksel fjernet

Når bakdekselet er fjernet, kan du se batteriet og MicroSD-kortet, som er gjemt i øvre venstre hjørne. Dette er hvor du får tilgang til SIM-kortet på Droid 2 Global-versjonen.

Slik tar du ut eller bytter ut Motorola Droid 2-batteriet

For å ta ut Droid 2-batteriet, sett inn tuppen av neglen i sporet nederst og trekk ut. Den skal komme fri uten mye krefter.


Slik fjerner eller bytter du ut Motorola Droid 2 Micro SD-minnekort

Å ta ut minnekortet er ikke like enkelt som å ta ut batteriet, men det er fortsatt ganske enkelt. Nøkkelen her er å bruke gearing. Skyv MicroSD-minnekortet ut ved å enten trekke i sporet på kanten eller klemme det og trekke det ut. For å sette tilbake minnekortet, skyv det inn og skyv.

Hvordan sette tilbake eller bytte ut Motorola Droid 2 bakdeksel

For å sette på plass bakdekselet på en Droid 2, legger du i dekselet jevnt, stiller inn festene og skyver dekselet på plass. Metallfeste på bunnen av bakdekselet må justeres med deres respektive spor. Ikke tving det; noe kan ved et uhell ødelegge. Hvis dekselet må tvinges på plass, er noe feiljustert, og dekselet bør plasseres på nytt slik at det glir lett på plass.

Hvordan låse eller feste Motorola Droid 2 deksel på plass

Med Motorola Droid 2 bakdeksel på plass, skyv det til det klikker. Det krever ikke mye grep. Bruk neglene til å skyve ned på sporet ved metallbekledning for å feste lokket på plass.

Droid 2 er igjen sammen og klar til bruk.


Legg igjen en kommentar