Slik løser du Physxloader.dll ikke feil eller mangler feil

Physxloader.dll feilmeldinger kan vises mens du bruker visse programmer, når Windows starter, eller til og med under en Windows-installasjon. Her er noen vanlige physxloader.dll feilmeldinger:

  • Physxloader.dll ikke funnet
  • Dette programmet kunne ikke starte fordi physxloader.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
  • Kan ikke finne [PATH] physxloader.dll
  • Filen physxloader.dll mangler.
  • Dette programmet kan ikke fortsette fordi physxloader.dll mangler på datamaskinen din
  • Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: physxloader.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Microsoft-operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Årsaker til Physxloader.dll feil

Physxloader.dll feil er forårsaket av fjerning eller korrupsjon av physxloader DLL-filen. Denne spesielle DLL-filen er tilknyttet PhysX-fysikkmotoren fra NVIDIA. Physxloader.dll feil kan skyldes problemer med Windows-registeret, et problem med datavirus eller malware, eller til og med maskinvarefeil.

Ikke last ned filen physxloader.dll fra et DLL-nettsted for nedlasting. Hvis du trenger en kopi av physxloader.dll, skaff den fra den opprinnelige, legitime kilden.


Slik løser du Physxloader.dll feil

Prøv disse løsningene i rekkefølge til problemet er løst:

Du må kanskje starte Windows i sikkermodus hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av physxloader.dll-feilen.

  1. Installer PhysX System-programvaren. Last ned PhysX System-programvaren fra NVIDIA og installer den på PCen for å erstatte den manglende eller ødelagte physxloader.dll-filen. Husk å starte datamaskinen på nytt etter installasjonen.

    Hvis feilen oppstår mens du spiller et bestemt spill, må du sjekke spillets installasjonsmappe for en versjon av PhysX System-programvaren.

  2. Gjenopprett papirkurven. Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet physxloader.dll, kan du kanskje gjenopprette den slettede filen fra papirkurven. Hvis du allerede har tømt papirkurven, kan du bruke programvare for datagjenoppretting til å gjenopprette den slettede filen.

    Bare gjenopprett en slettet physxloader.dll-fil hvis du er sikker på at du har slettet den selv.

  3. Kjør en virus / malware-skanning. Feilen physxloader.dll du ser kan være relatert til et fiendtlig program som maskerer som DLL-filen. Skann datamaskinen din etter skadelig programvare for å se om dette er tilfelle.

  4. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at physxloader.dll-feilen var forårsaket av nylige endringer i en viktig fil eller konfigurasjon, kan du bruke Windows System Restore til å gjenopprette Windows-PCen.

  5. Installer programmet som bruker physxloader.dll-filen på nytt. Hvis physxloader.dll-feilen oppstår når du bruker et bestemt program, bør installering av programvaren erstatte den manglende filen på nytt.

    De fleste physxloader.dll-problemer er forårsaket av problemer med Steam-klienten. Hvis du ikke løser problemet med å installere Steam på nytt, har Steam Community-forumet instruksjoner for å reparere Steam-spillfiler.

  6. Oppdater maskinvaredrivere. Oppdater drivere for maskinvareenheter som kan være relatert til physxloader.dll. Hvis du for eksempel ser feilen "physxloader.dll mangler" når du spiller et 3D-videospill, kan du prøve å oppdatere driverne for skjermkortet.

  7. Rull sjåførene tilbake. Hvis physxloader.dll-feilen begynte etter oppdatering av en bestemt maskinvareenhet, rull enhetsdriverne tilbake til en eldre versjon.

  8. reparere Windows. Utfør en Windows Startup Repair for å gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine arbeidsversjoner.

  9. Rengjør Windows-registeret. Bruk en gratis Windows-registerrens for å fjerne ugyldige physxloader.dll registeroppføringer som kan forårsake feilen.

  10. Utfør en ren installasjon av Windows. Utfør en ren installasjon av Windows som en siste utvei for å starte med en ny kopi av operativsystemet.

    All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon.

  11. Test og bytt ut maskinvaren. Bruk et gratis minne testing verktøy eller et harddisk testprogram for å se etter maskinvarerelaterte DLL feil. Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minne eller bytter ut harddisken så snart som mulig, eller tar PCen til en profesjonell datamaskinreparasjonstjeneste.

     Maritsa Patrinos / Web


Legg igjen en kommentar