Programvare : Symantec : Symantec Norton Security

Symantec Norton Security

Versjon
2016
Plattforms
Lisens Commercial
Kategori Utility

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • SONAR Behavioral Protection oppdager tegnene på at en fil er farlig og blokkerer virus, spionprogrammer, ormer og annen malware
  • Last ned Insight holder deg fra å laste ned PC-filer fra nettsteder med lavt omdømme score
  • Norton Community Watch samler inn informasjon fra millioner av Norton-brukere for sterkere beskyttelse
  • Plasseringsbevissthet gjør det mulig å justere produksjonsnivået ditt, avhengig av hvor du bruker datamaskinen din

Symantec Norton Security er en Internett-sikkerhetspakke som erstatter de tidligere programmene "Norton Antivirus" og "Norton Internet Security." Det beskytter datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett mot skadelig programvare og Internett-angrep. Programvaren krever et årlig abonnementsavgift som beskytter opptil 5 enheter.

Norton Security gir trusselovervåking og SONAR-teknologi for 24/7 beskyttelse. Programvaren kombinerer tilbakemelding fra millioner av Norton-brukere for å identifisere innkommende trusler, for eksempel virus, spionprogrammer, trojanske hester, ormer, bots og rootkits, for å unngå dem. Norton Security-beskyttelsen er alltid oppdatert, og sikrer automatisk nedlasting og installering av produkt- og funksjonoppdateringer, selv når du ikke bruker enheten.

Mens noen programmer bruker en stor mengde systemressurser, kan Norton Sikkerheten kjøres med et lite fotavtrykk. Derfor har programvaren minimal innvirkning på systemets kjøretidsytelse og oppstartshastighet. Dette er delvis mulig på grunn av Norton Securitys sikkerhetsproblem, som lokaliserer de mest sårbare områdene i systemet og skanner ofte infiserte områder, og fordeler dermed systemressurser på steder med høyest mulig trussel.

Norton Security er primært installert på hjem enheter, som inkluderer datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett, men brukes også av små bedrifter. Brukere drar nytte av den generelle systembeskyttelsen, som beskytter enheter fra virus, spionprogrammer og andre ondsinnede trusler. Programvaren beskytter også enheter mot svakheter og svakheter som ligger innenfor vanlige applikasjoner. Norton Security er en sterk løsning for å beskytte hjemmebrukernes datamaskiner.

Oppdatert: 6. mai 2016

▶ Primær filutvidelse

.lue – Norton LiveUpdate Log File

▶ Andre filutvidelser brukt Symantec Norton Security 2016

Støttede filtyper
.SCA Norton AntiVirus Scan File
.REL Norton Internet Security Log File
Ekstra relaterte filformater
.BPS BPS Virus File
.VIR Virus-Infected File
.EZT EZT Malicious Worm File
.USERPROFILE Norton AntiVirus User Profile File
.VCPREF Norton Antivirus Preferences File