Hoved : Filutvidelser : .bps Fil

.bps Filutvidelse

Filtype 1BPS Virus File

Utvikleren N/A
Kategori Misc Files
Format Binary

Hva er en BPS fil?

Fil som brukes av "BPS" malware programmer som "SpywareCops," "AdwareBlaster," eller "Spyware og Adware Remover;" inneholder data for at viruset skal løpe og infisere datamaskinen; bør være i karantene med de gjenværende malware-filene ved hjelp av et antivirusprogram.

Programmer som åpnes BPS filer
Windows
Symantec Norton Security
Kaspersky Anti-Virus
Macintosh
Symantec Norton Security

Filtype 2Works Document Backup

Utvikleren Microsoft
Kategori Backup Files
Format Binary

.BPS alternativnummer 2

Sikkerhetskopiering av et tekstbehandlingsdokument opprettet med Microsoft Works ( .WPS file); ofte generert automatisk av MS Works i tilfelle programmet krasjer mens du arbeider på et dokument; Sikkerhetsinnstillinger kan settes innenfor programmets alternativer.

Programmer som åpnes BPS filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Word 2016
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Word for Mac

Filtype 3BPS Patch File

Utvikleren N/A
Kategori Spillfiler
Format N/A

.BPS alternativnummer 3

Patchformat opprettet for å kunne bruke patcher til videospillrom; bruker koding med variabel lengde som gjør det mulig å håndtere alle filstørrelser; lagrer checksums for å verifisere integriteten til oppdateringen og at den blir brukt på den riktige filen.

Mer informasjon

MERK: BPS-oppdateringen er utviklet for å være en forbedring av manglene på .IPS og .UPS formater. Det er ikke begrenset til patching bare ROM, som det kan brukes på CDer og andre spill også.

Programmer som åpnes BPS filer

Om BPS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .bps er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype BPS Patch File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.