Programvare : Mobile Atlas Creator : Mobile Atlas Creator

Mobile Atlas Creator

Versjon
1
Plattforms
Lisens Open Source
Kategori Utility

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Lag offlineatlaser for ulike mobilapplikasjoner og GPS-håndholdte enheter
  • Lag atlasser som består av flere lag og oppløsninger
  • Last ned kartfliser fra online kart eller opprett egendefinerte kartfliser

Mobile Atlas Creator er et åpen kildekodeprogram som brukes til å lage offlineatlaser for GPS-håndholdte enheter og mobile applikasjoner. Det var tidligere kjent som TrekBuddy Atlas Creator og er tilgjengelig under GNU General Public License (GPL).

Mobile Atlas Creator lar deg lage atlaser for en rekke mobilapplikasjoner, for eksempel TrekBuddy, AlpineQuest, NaviComputer, PathAway, Google Earth, AndNav og Galileo Offline Maps. Du kan også lage atlasser for forskjellige GPS-formater, for eksempel Garmin Custom Map .KMZ og Magellan .RMP formater. Programmet lar deg lage ataser som består av flere lag og oppløsninger, samt flette forskjellige lag ved hjelp av dra og slipp-funksjonalitet.

Mobile Atlas Creator lar deg laste ned kartfliser fra et stort antall online kart, for eksempel OpenStreetMap, OpenSeaMap og USGS National Maps. Du kan også lage egne egendefinerte kartfliser i .JPG og .PNG formater.

Mobile Atlas Creator er et pålitelig program som leveres med flere funksjoner. Den gir nyttige kartverktøy og integrering med andre kartkilder. Mobile Atlas Creator er et godt valg for å lage tilpassede kartfliser til mobilapplikasjoner og GPS-håndholdte enheter.

Oppdatert: 7. mai 2015

▶ Primær filutvidelse

.aqm – AlpineQuest Map File

▶ Andre filutvidelser brukt Mobile Atlas Creator 1

Støttede filtyper
.KMZ Google Earth Placemark File
.NMAP NaviComputer Map File
.MGM MGMaps File
.RMP Magellan Raster Map File
Ekstra relaterte filformater