Programvare : Microsoft : Microsoft PowerPoint for iOS

Microsoft PowerPoint for iOS

Versjon
1
Plattform
Lisens Commercial

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Støtter PPTX- og PPT-formatene
  • Gir rike formateringsfunksjoner, inkludert tekstbokser, skrifttyper, bilder, tabeller og former
  • Gjør det mulig å vise høyttalernotater mens du presenterer
  • Synker presentasjonene dine på alle enhetene dine

Microsoft PowerPoint er et presentasjonsprogram for iPhone og iPads. Du kan se PowerPoint-presentasjoner gratis, men du må logge på Microsoft Office 365-kontoen for å opprette eller redigere en presentasjon.

PowerPoint støtter PPTX- og PPT-formatene og gir muligheter som ligner på desktopversjonen. Mobilappen gir full støtte til rike formateringsfunksjoner, inkludert tekstbokser, skrifttype, figurer og høyttalernotater. Du kan også sette inn bilder, diagrammer, tabeller, animasjoner, overganger og SmartArt for å forbedre presentasjonen din. Når du presenterer, gir PowerPoint deg muligheten til å vise høyttalernotatene dine og bruke den innebygde laserpekeren, pennen eller høyttaleren.

PowerPoint lar deg få tilgang til presentasjonene dine fra iCloud, OneDrive, SharePoint og Dropbox. Du kan jobbe med deg presentasjon samtidig med andre brukere, og innholdsformater eller formateringsredigeringer som er gjort i presentasjonen din, blir reflektert på din datamaskin og mobilenheter.

PowerPoint for iOS er et flott komplement til den stasjonære versjonen av programmet. Det gir deg mange av de samme egenskapene som desktopversjonen og synkroniserer arbeidet ditt på alle enhetene dine via Office 365-kontoen din. Hvis du har den stasjonære versjonen av PowerPoint og har en iOS-enhet, vær sikker på at du får Microsoft PowerPoint til iOS for å redigere presentasjonen din på farten.

Oppdatert: 16. desember 2015

▶ Primær filutvidelse

.pptx – PowerPoint Open XML Presentation

▶ Andre filutvidelser brukt Microsoft PowerPoint for iOS 1

Støttede filtyper
.JPG JPEG Image
.PPT PowerPoint Presentation
.PNG Portable Network Graphic
Ekstra relaterte filformater
.JPEG JPEG Image