Programvare : IMSI : IMSI DesignCAD

IMSI DesignCAD

Versjon
2018
Plattform
Lisens Commercial
Kategori Graphics

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • 2D tegne- og dimensjonsverktøy
  • Støtte for mange bransjens filformater, inkludert DWG og DXF
  • Smarte menyer og lagkontroll

IMSI DesignCAD er et CAD-program som brukes til utarbeidelse av 2D-design. Søknaden leveres med en rekke verktøy for å lage arkitektoniske tegninger, ingeniøroppsett, mekaniske deler, landskapsarkitektur og andre CAD-relaterte elementer. DesignCAD støtter DCD og DC tegnefiler sammen med DWG, DXF, WMF , HPGL, XYZ, JPG, BMP, TIF, TGA, PNG, GIF og PCX filer. Du kan også eksportere designene dine til flere forskjellige filformater, inkludert DWG, DXF, RIB, WPG, WMF, HPGL, PDF og SKP. DesignCAD tilbyr hundrevis av verktøy for å tegne og redigere design. Du kan tegne linjer, buer, sirkler og fly, angi dimensjonsvinkler og koordinater, og manipulere tekst.

I tillegg til de mange verktøyene, har DesignCAD lag som kan slås av og på for å tillate deg se spesifikke elementer i tegningen din. Du kan også låse disse lagene slik at du ikke utfører uønskede endringer på dem. Smart menyer er en annen nyttig funksjon levert av DesignCAD, som gjør at du kan redusere menybølgen på skjermen, og legge til de verktøyene du jobber mest med.

DesignCAD brukes i ulike yrker, inkludert arkitekter, ingeniører, entreprenører, illustratører, samt lærere, studenter og hobbyister. Programmet leveres med en stor mengde tegne- og redigeringsverktøy, lagstyringsfunksjonalitet og geometriske konstruksjonsegenskaper. Det er ikke så lett å bruke som det er annonsert, men hvis du er på et stramt budsjett og villig til å lære, er IMSI DesignCAD et godt alternativ for å lage arkitektoniske tegninger og ingeniøroppsett.

Oppdatert: 17. oktober 2018

▶ Primær filutvidelse

.dcd – DesignCAD Drawing

▶ Andre filutvidelser brukt IMSI DesignCAD 2018

Støttede filtyper
.DXF Drawing Exchange Format File
.DC DesignCAD Design File
.GIF Graphical Interchange Format File
.PCX Paintbrush Bitmap Image File
.BMP Bitmap Image File
.HPGL HP Graphics Language Plotter File
.JPG JPEG Image
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.TIF Tagged Image File
.WMF Windows Metafile
.PNG Portable Network Graphic
Ekstra relaterte filformater