Programvare : Final Draft : Final Draft

Final Draft

Versjon
9
Plattforms
Lisens Commercial

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Story utviklingsverktøy, for eksempel Scene Navigator, ScriptNotes Navigator og Characters Navigator
  • Over 100 film-, fjernsyns- og teatermaler
  • Ordbok og tesaurus
  • Vannmerke for PDF-filer eller utskrevne sider
  • Fargede reviderte sider

Endelig utkast er et skjermprogram for Windows og OS X. Programvaren er også tilgjengelig som Final Draft Writer for iPad og Final Draft Reader for iPhone og iPad.

Programmet kan brukes å komponere en rekke dokumenter, for eksempel skjermer, scenespill, behandlinger, disposisjoner, romaner, manuskripter, grafiske romaner og spørreskjemaer. Final Draft gir Scene Navigator for å administrere flytningen av historien din og holde oversikt over sceneinformasjon, sammen med ScriptNotes Navigator, som lar deg organisere forslag, ideer og scenefragmenter du har kuttet, men ikke vil slette permanent . Characters Navigator hjelper deg med å holde oversikt over hver tegnes historiebue, selv om de ikke har noen linjer.

Final Draft kommer med over 100 maler for TV, film og teaterformater. En formatassistent er tilgjengelig for å sjekke skriptet ditt for vanlige formateringsfeil som ekstra mellomrom eller manglende dialog. Programmet lar deg også beskytte arbeidet ditt ved bruk av vannmerker som vises i .PDF filer og trykte sider.

Final Draft er et populært skjermverktøy som brukes av Hollywood TV og filmforfattere. Den har blitt brukt av populære manusforfattere, for eksempel Robert Zebecks, J.J. Abrams, Aaron Sorkin, Darren Aronofsky og Matthew Weiner. Programvaren er fullpakket med funksjoner som lar deg fokusere på å lage en overbevisende historie i stedet for å formatere arbeidet ditt. Endelig utkast er et av de beste screenwriting-programmene som kan hjelpe deg med å få historiene dine til liv.

Oppdatert: 2. april 2015

▶ Primær filutvidelse

.fdx – Final Draft Document

▶ Andre filutvidelser brukt Final Draft 9

Støttede filtyper
.FDS Final Draft Secure Copy
.FDT Final Draft 5-7 Template
.FCF Final Draft Converter File
.FDR Final Draft Document
.FDXT Final Draft 8 Template
Ekstra relaterte filformater