Hoved : Filutvidelser : .fdx Fil

.fdx Filutvidelse

Filtype 1Final Draft Document

Utvikleren Final Draft
Kategori Text Files
Format XML

Hva er en FDX fil?

Dokument opprettet av Final Draft, et program som brukes til å skrive filmskript, tv-episoder og scenespill; inneholder dokumenttekst, sideformatering og skriptnotater; lagret i et XML-format for bærbarhet.

Mer informasjon

Endre utkast dokumenter kan skrives ut til indeks kort eller navigert av scene ved hjelp av Scene View og Scene Navigator funksjoner.

Programmer som åpnes FDX filer
Windows
Final Draft
Macintosh
Final Draft

Filtype 2Food Data Exchange File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format XML

.FDX alternativnummer 2

En FDX-fil er en datautvekslingsdatafil som brukes av ulike kokebokprogrammer, for eksempel Living Cookbook og Paprika Recipe Manager. Den inneholder oppskriftinformasjon, som kan inneholde parabolenavnet, antall porsjoner, ingredienser, kvantitet og prosedyre tekst. FDX-filer lagres i XML-format.

Mer informasjon

FDX-filer brukes til å eksportere oppskriftinformasjon i et format som støttes av andre kokebokprogrammer. En FDX-fil opprettes når en bruker velger eksportalternativet og kan åpnes når en bruker velger importalternativet.

Programmer som åpnes FDX filer

Om FDX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .fdx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Food Data Exchange File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.