Programvare : Corel : CorelCAD

CorelCAD

Versjon
2018
Plattforms
Lisens Commercial
Kategori Graphics

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Støtte for DWG-, DWS-, DWF- og SHP-filer
  • Stor mengde 2D-utkast og 3D-designverktøy
  • Tabbed-grensesnitt med flyttbart verktøy og lagruter
  • Extensibility via plugins

CorelCAD er en datamaskinstøttet design (CAD) applikasjon som brukes til å lage 2D og 3D tekniske tegninger. Programmet integreres med sky og mobile enheter for enkel deling og tilgang.

CAD-programmet støtter DWG-filformatet sammen med DWS, DWT, DXF, DWF, DES og SHP formater. Du kan også eksportere til CDR-, DES-, STL- og PDF-formater og jobbe med GIS-filer for å visualisere kart og geografiske modeller. CorelCAD har lagredigeringsfunksjoner som lar deg redigere modeller på separate lag. Programmet gir en rekke 2D- og 3D-verktøy for å lage mekaniske, strukturelle og arkitektoniske tegninger. Noen av de avanserte egenskapene inkluderer fileteringskanter av 3D-faste stoffer, visning av 3D-modeller fra flere synsvinkler, nøyaktig måling med dimensjonsverktøy, markering av tegneelementer med frihåndsskisse, redigering og skalering av tekst og styring av lagtilstander.

CorelCAD-grensesnittet inneholder faner for å organisere arbeidsflyten din og raskt bytte mellom dokumenter. Du kan også få tilgang til verktøy og lag i bevegelige rutene. Hvis CorelCAD ikke gir verktøyene du trenger, kan du installere plugins for ekstra funksjonalitet.

CorelCAD er et kvalitetsdesignprogram som konkurrerer med Autodesk AutoCAD som et billigere alternativ. Søknaden brukes av ingeniører, arkitekter og prosjektledere, for å lage og dele tekniske tegninger. Selv om det ikke gir så mye funksjonalitet som AutoCAD, for eksempel formatstøtte, er CorelCAD fortsatt verdt en titt på grunn av den mer overkommelige prisen.

Oppdatert: 14. desember 2018

▶ Primær filutvidelse

.dwg – AutoCAD Drawing Database File

▶ Andre filutvidelser brukt CorelCAD 2018

Støttede filtyper
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWF Design Web Format File
.DWT AutoCAD Drawing Template
.SHP Shapes File
.DGN MicroStation Design File
Ekstra relaterte filformater