Hoved : Filutvidelser : .dwt Fil

.dwt Filutvidelse

Filtype 1Dreamweaver Web Page Template

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Web Files
Format Text

Hva er en DWT fil?

En DWT-fil er en mal som brukes til å lage flere websider i Dreamweaver, et populært webutviklingsprogram. Den inneholder en nettside med redigerbare regioner definert av brukeren og ikke-redigerbare regioner som påvirker alle sider som er designet fra malen.

Mer informasjon

DWT-fil åpnes i Adobe Dreamweaver CC 2019

DWT-filer er nyttige for utviklere fordi de tillater dem å spare tid og arbeid bare å måtte redigere en gang for å bli reflektert på de andre sidene. De redigerbare områdene som er utpekt i en mal, er områdene du vil redigere individuelt på nettsider som ikke påvirker andre nettsider som kommer fra malen. De ikke-redigerbare regionene er områdene du vil forbli de samme på alle sidene som menyer, navigasjonsfelt, logoer og bunntekster.

Du kan lagre en nettside som en DWT-mal ved å velge Arkiv → Lagre som mal .... Når du oppretter DWT-filen, vil en mappe med navnet "Maler" bli opprettet i webområdetmappen din og DWT-filen vil bli plassert i den.

MERK: Dreamweaver ble opprinnelig utviklet av Macromedia. Adobe kjøpte Macromedia i 2005, og programmet er nå utviklet og distribuert av Adobe.

Programmer som åpnes DWT filer
Windows
Adobe Dreamweaver
Macintosh
MacroMates TextMate
Adobe Dreamweaver

Filtype 2AutoCAD Drawing Template

Utvikleren Autodesk
Kategori CAD Files
Format Binary

.DWT alternativnummer 2

Mal opprettet av AutoCAD, et CAD produktivitetsprogram som brukes til å utvikle 2D- og 3D-design; inneholder standard tegneinnstillinger, inkludert enhetstyper og presisjon, tittelblokker, lagnavn, linetyper og egenskaper for snap og rutenett brukes til å utvikle flere .DWG tegninger som bruker de samme konvensjonene og innstillingene.

Mer informasjon

AutoCAD 2011 gir flere standardmaler, som ligger i en skjult installasjonskatalog med navnet \ UserDataCache \ Template \.

Programmer som åpnes DWT filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
CorelCAD
CADSoftTools ABViewer
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
CorelCAD

Om DWT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dwt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype AutoCAD Drawing Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.