Programvare : CELSYS : CELSYS Clip Studio Paint Pro

CELSYS Clip Studio Paint Pro

Versjon
1
Plattforms
Lisens Commercial
Kategori Graphics

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Støtte for JPEG, PNG, BMP, PSD, LIP-filer
  • En rekke penner, blyanter og pensler
  • Raster-, vektor- og korrektjonslag
  • Tilpasbare tegneseriepanelpaneler
  • Cel animasjon og løk hud display

CELSYS Clip Studio Paint Pro er et 2D tegneverktøy som brukes til å tegne manga (japansk tegneserier og grafiske romaner), tegneserier og animasjoner. Programmet er utviklet av CELSYS, men distribuert av Smith Micro og var tidligere kjent som Manga Studio før det ble Clip Studio Paint i 2015. Clip Studio Paint er tilgjengelig som Pro og EX, med EX-versjonen med flere funksjoner enn Pro, men på en større pris.

Clip Studio Paint Pro støtter en rekke bildeformater, inkludert JPEG, BMP, PNG, TIFF og Targa. Programmet støtter også Photoshop-dokumenter, IllustStudio-dokumenter og ComicStudio-sidefiler, og har Clip Studio og Clip Studio Paint-formater for å lagre komposisjonene dine i et redigerbart format. Programmet er bakoverkompatibelt med Manga Studio 4 EX og 4 Debut-filer, slik at du kan importere CPG- og CST-filer.

Programmet gir en rekke penner, blyanter og pensler (inkludert børsteeffekter) for å skape dine illustrasjoner. Den leveres med avanserte fargemuligheter som inkluderer forhåndsinnstilte farger og muligheten til å lage egendefinerte fargesett og blande farger. Programmet gir avanserte tekstfunksjoner som gjør at du kan justere avstanden mellom bokstaver, ord og linjer, og bland fonter. Andre funksjoner inkluderer raster-, vektor- og korrigeringslag, et vektorverktøysett for å vise vektlinjens midterlinje for å utjevne vanskelige områder, maler for å spare tid på prosjekter og tegneseriepaneler som kan tilpasses for å komplementere bildene dine.

Clip Studio Paint Pro har en animasjonstidslinje for å kontrollere visning og tidsjustering av animasjonene dine. Programmet støtter cel animasjon, også kjent som ramme-for-ramme animasjon, for å animere tegn eller objekter. Når du animerer scenene dine, kan du se flere celler, eller rammer, samtidig med løkskinnvisningen, som hjelper deg med å bestemme hvordan du justerer et bilde basert på tidligere bilder i sekvensen. Når du er ferdig med animasjonene dine, kan du eksportere dem som sekvensielle bilder, GIF-filer eller video.

Clip Studio Paint Pro er designet spesielt for manga, tegneserier og grafikere. Den tilbyr en rekke illustrasjons- og animasjonsfunksjoner og støtter både raster- og vektorlag med kraftige verktøy. Hvis du ønsker å bringe dine historier og illustrasjoner til liv i tegneserieform, så er CELSYS Clip Studio Paint Pro et godt sted å starte.

Oppdatert: 15. juni 2016

▶ Primær filutvidelse

.clip – Clip Studio Format File

▶ Andre filutvidelser brukt CELSYS Clip Studio Paint Pro 1

Støttede filtyper
.CPG Manga Studio Page File
.PSD Adobe Photoshop Document
.CSD Manga Studio Scene File
.CST Manga Studio Story File
.BMP Bitmap Image File
.STC Shade to Manga Studio File
.JPG JPEG Image
.TARGA Targa Graphic
.TNE Manga Studio Tone File
.TIF Tagged Image File
.PNG Portable Network Graphic
.LIP Clip Studio Paint File
Ekstra relaterte filformater
.TIFF Tagged Image File Format
.JPEG JPEG Image