Programvare : Arobas Music : Arobas Music Guitar Pro

Arobas Music Guitar Pro

Versjon
6
Plattforms
Lisens Commercial
Kategori Audio

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Verktøy av verktøy som en virtuell fretboard, digital tunere og akkord og skala biblioteker
  • En rekke symboler og effekter og mer enn 70 parametere for å konfigurere score
  • Eksporterer brikker til WAV, MIDI, PNG og PDF

Arobas Music Guitar Pro er et program som brukes til å redigere, visualisere og dele poeng. Den musikalske applikasjonen gir deg en rekke verktøy for å redigere gitar og bass tabulatur, skape poeng og forbedre teknikken.

Programmet har et grensesnitt med 6 inntrekkbare paneler for redigering, instrumenter, lydinnstillinger, mastering-innstillinger , akkorder og tekster. Guitar Pro gir en rekke symboler og effekter og mer enn 70 forskjellige parametere for å konfigurere utsikterna til dine poeng. Applikasjonsdiagramgeneratoren lar deg be om akkord og viser alle fingerposisjoner for deg. Verktøyet vil også foreslå mulige navn for akkordet du tegner på rutenettet. Programmet hjelper deg med å lære eller komponere et musikalsk stykke med realistisk lydmotor (RSE) -teknologi, optimaliserte avspillingsalternativer, og et lydbordsverktøy for å stille inn panorama-, volum- og semi-parametrisk equalizer. Den globale visningen er tilgjengelig for å definere poengseksjoner, for eksempel vers eller kor, og mer enn 100 hundre lydbanker er gitt for deg å velge mellom.

Guitar Pro er en høy kvalitet musikalsk applikasjon brukt av nybegynner og profesjonelle musikere. Den gir avanserte verktøy, men er fortsatt enkelt nok for nybegynnere å bruke. Arobas Music Guitar Pro er et morsomt og kompetent musikkprogramvare.

Oppdatert: 14. mai 2015

▶ Primær filutvidelse

.gpx – Guitar Pro 6 Document

▶ Andre filutvidelser brukt Arobas Music Guitar Pro 6

Støttede filtyper
.GP5 Guitar Pro 5 Tablature File
.GPBANK Guitar Pro Sound Bank File
Ekstra relaterte filformater
.GP4 Guitar Pro 4 Tablature
.GTP Guitar Pro File
.GP3 Guitar Pro 3 File