Hjem > H > Hvor Tidlig Må Man Møte Opp På Flyplassen Norwegian?

Hvor tidlig må man møte opp på flyplassen Norwegian?

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Minimum 1,5 time før avgang. På grunn av koronasituasjonen og strenge krav til dokumentkontroll anbefaler vi at du møter opp i god tid før avgang.

Les mer

Hvordan bruke Innsjekkingsautomat?

Bruk innsjekkingsautomatene våre

Alt du trenger å gjøre, er å finne en innsjekkingsautomat, taste inn bookingnummeret og skrive ut boardingkortet ditt — enkelt og greit! Hvis du reiser med bagasje, leverer du den ved bagasjeinnleveringen (bag drop) etter at du har sjekket inn og satt på bagasjelappene.
Hvorfor sjekke inn på forhånd? Når alle forberedelsene er gjort på forhånd, kan flyet ta av i tide. Fra kundens ståsted er innsjekkingen først og fremst for at de skal kunne sjekke inn bagasje som skal fraktes i lasterommet på flyet, og for å få et boardingkort og et eget sete hvis de ikke har et ennå.

Du kan også spørre hvor lenge før må man sjekke inn bagasje flyr?

Sjekk inn i skranke

Aller siste mulighet til å sjekke inn og levere bagasjen din er 30 minutter før avgang på flyreiser i Norge. På internasjonale flyreiser må du sjekke inn og levere din bagasje senest 45 minutter før avgang.
Dessuten, kan man sjekke inn bagasje dagen før avreise? Du kan sjekke inn så fort innsjekk for flighten din har åpnet på OSL. Har selv sjekket inn bagasje dagen før avreise av praktiske grunner.

Hvor tidlig kan man sjekke inn på Ryanair?

Innsjekking på nett er enkelt og kan gjøres hvor som helst – bare følg veiledningen under. Tidlig innsjekking er åpen fra 30 dager før avgangstidspunktet, og er tilgjengelig hvis du har kjøpt seteplassering. Standard (gratis) innsjekking åpner 4 dager før avgangstidspunktet. Er det lov å ha med krykker på flyet? Krykker kan tas med gjennom sikkerhetskontrollen, men må gjennomlyses i røntgenmaskin.

Hvor mye håndbagasje på Norwegian?

1 liten veske (under setet) (30 x 20 x 38 cm) + 1 håndbagasje (bagasjehylle) (55 x 40 x 23 cm) max 10 kg totalt. Du kan også spørre hva betyr innsjekk? Innsjekking av bagasje er en prosess der hver passasjer, ved ankomst på flyplassen, sjekker inn bagasje som de ikke vil eller kan ta med om bord og får boardingkort.

Hvordan sjekke inn spesialbagasje?

Før du flyr

  1. Sjekk at sportsutstyret ditt er riktig størrelse (unngå ekstragebyr!).
  2. Merk utstyret godt og pakk det inn i hard emballasje hvis mulig.
  3. Skriv ut reisekvitteringen og ta den med på flyplassen, slik at vi kan se hva du har betalt for.
  4. Husk å sjekke inn og levere bagasjen din til oss minst én time før avgang.

By Shriver

Hvor mange kg kan man ha med på SAS? :: Finnes det fortsatt røde postkasser?
Nyttige lenker