Hjem > H > Hvor Mye Er Karakter C?

Hvor mye er karakter C?

C = 3 poeng. D = 2 poeng. E = 1 poeng. Emner med karakteruttrykk «bestått» tas ikke med i poengberegningen.

Les mer

Når får man begrunnelse?

Du må be om begrunnelse senest 1 uke etter at sensur er kunngjort. Unntak: For privatister og studenter uten aktiv studierett som ikke kan be om begrunnelse gjennom Studentweb, er fristen 3 uker etter at sensur er kunngjort. Hvordan få begrunnelse på eksamen? Begrunnelse skal du ha uansett hvorfor du ønsker det. Bestemmelsen sier at du har rett til begrunnelse for karakteren både ved muntlige og ved skriftlige eksamener, men du får ikke begrunnelsen automatisk, du må be om den. Ved muntlig eksamen må du be om begrunnelse umiddelbart etter at du har fått vite karakteren.

Og et annet spørsmål, hva vil det si å begrunne?

Definisjon. Forklare noe (for eksempel en påstand) ved å vise til pensum, fagtekster eller forskning. I forhold til dette, hvor kan jeg finne vitnemålet mitt? For å sjå om vitnemålet ditt ligg i NVB må du logge deg inn i søkerportalen med ID-porten. Finn du ikkje vitnemålet ditt, må du kontakte den vidaregåande skolen din og sjekke om skolen har høve til å lagre vitnemålet ditt i NVB.

Hvor kan jeg finne elektronisk vitnemål?

Du kan finne det elektroniske vitnemålet ditt i NVB ved å logge deg inn i søkerportalen til Samordna Opptak med ID-porten. Dersom det elektroniske vitnemålet ditt ikke ligger der, kan du kontakte skolen du har gått på og spørre om de har mulighet til å lagre vitnemålet ditt i NVB. Hvor kan jeg laste ned vitnemålet mitt? For å få lastet ned det digitale vitnemålet ditt, gå til Vitnemålsportalen sine nettsider. Der må du så logge inn med ID-Porten eller FEIDE, og får tilgang til alle vitnemålene dine fra høyere utdanning. Her må du velge skolen du vil ha vitnemål fra, og hvilke fag eller grader som skal vises.

Dessuten, når får man svar på skriftlig eksamen 2021?

Skriftlige eksamener

Karakterene for høsteksamen 2020 legges ut på PrivatistWeb etter 4. januar 2021.
Når settes karakterene 2021? Det er elevens plikt, i samarbeid med skolen, å sørge for at læreren har et vurderingsgrunnlag. Er man i tvil om det er vurderingsgrunnlag i alle fag bør man snarest ta kontakt med kontaktlærer eller faglærer for å avklare dette! Standpunktkarakterene deles ut TIRSDAG 1. JUNI.

Angående dette, hva betyr sensur er registrert?

"Det er registrert et resultat for deg på følgende emne: (#1). Dette er en automatisk melding som sendes når vurderingsprotokollen er oppdatert. Det kan gå noen timer fra sensur er registrert til varsel sendes. Hvis du har levert klage på karakter vil du få nytt varsel dersom karakter endres.

By Scholem Chernak

Hvordan få tilbake Snapstreaken? :: Hvor lang tid tar det å få svar på klage UiB?
Nyttige lenker