Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Det Å Få Svar På Klage Uib?

Hvor lang tid tar det å få svar på klage UiB?

Klagebehandlingstid er normalt 3-5 uker fra klagefristens utløp. Resultat finner du under Eksamensresultater i Studentweb. Det gis ikke skriftlig begrunnelse for vedtak i klagesaker, men hvis du ønsker det kan du få trefftid på telefon som for ordinær sensur.

Les mer

Også, når blir karakterene lagt ut på studentweb?

Karakteren kunngjøres innen tre uker etter eksamen i Studentweb. Dersom fristen faller på helg eller helligdag utvides den til neste virkedag. Sensurfristen kan i enkelte tilfeller utvides på grunn av helligdager i sensurperioden. Hvor lang tid tar det å få begrunnelse på eksamen? Du får normalt begrunnelsen innen to uker etter du har bedt om den. I begrunnelsen redegjøres det for karakteren din med vurdering av dine prestasjoner. Begrunnelsen gis enten muntlig eller skriftlig.

Derav, hvor finner man karakterer uib?

Logg på Studentweb

Du finner karakterutskriften under Dokumenter etter ca. 10 minutter. Dersom du ikke lenger er student på UiB (ikke har aktiv studierett), logger du på med ID-porten. Du kan få karakterutskriften på bokmål, nynorsk eller engelsk.
Følgelig, når blir sensur publisert? Sensuren er klar tre veker etter eksamen. For masteroppgåver er sensuren klar seinast 6 veker etter innleveringa.

Hvordan trekke klage på karakter?

Klage på formelle feil

Du bruker ikke skjema, men skriver klagen som brev eller e-post. I klagen må du forklare hvilken feil du mener har skjedd, og hvordan du ønsker at denne skal rettes opp. Formelle feil løses ved enten ny sensur (hvis mulig) eller ved at det avholdes en ny eksamen.
Angående dette, hva er en formell feil? Dersom du mener at det ved gjennomføring eller vurdering av din eksamen er begått feil som kan ha hatt betydning for din prestasjon eller bedømmelsen av denne, kan du klage på formelle feil. Klagefristen er tre uker fra du ble kjent med de forhold som begrunner klagen.

Du kan også spørre hvordan klage på en karakter?

Klage på eksamenskarakter

Du som klager på skriftlig eksamen, skal levere klagen skriftlig til skolen innen ti dager etter at karakteren er gjort tilgjengelig. Det er skolen som skal registrere klagen og sende eksamenssvaret til Statsforvalteren som har ansvar for klagebehandlingen.
Du kan også spørre hva slags karakter er c? C: God. Generell beskrivelse: "Jevnt god prestasjon som er tilfredsstillende på de fleste områder. Kandidaten viser god vurderingsevne og selvstendighet på de viktigste områdene".

Når kommer eksamenskarakter høyskolen Kristiania?

Sensur og karaktersystem. Sensurfristene følger universitets- og høyskoleloven, 21 dager fra eksamensdato jfr. §3-9(1) Eksamen og Sensur. Sensuren kunngjøres kun i StudentWeb.

By Kimberlyn

Hvor mye er karakter C? :: Hvordan bestille varer fra Vinmonopolet?
Nyttige lenker