Hjem > H > Hvor Mye Tjener Fantorangen?

Hvor mye tjener Fantorangen?

Også NRKs Fantorangen er en bestselger, og har gitt inntekter totalt på om lag 40 millioner kroner.

Les mer

Dessuten, hvor mange år er fantorangen?

Fantorangen har et godt liv langt utenfor NRK Super. Siden han dukket opp i en vignett for Barne-TV i 2002 har han vokst seg til et av de sterkeste merkevarene NRK har. Qvisten animasjon sier de jobbet frem og skapte karakteren i 2001-2002 da de laget en rekke snutter til Barne-TV-vignetter for NRK. Hvordan lages Fantorangen? Hun ble spurt om de kunne få til å lage denne figuren under kurset: En blanding av to dyr, en elefant og en orangutang som het Fantorang. Senere fant hun ut at det var skisser grafisk designer Endre Skandfer hadde tegnet og Stig Saxegaard hadde utviklet videre, forteller hun.

Hva heter bestevennen til Fantorangen?

Eddie er kjent fra Barne-Tv, der han ofte er sammen med bestevennen sin Fantorangen. Hvilke dyr er PIVI? More content

  • NRK Super. Hei Sondre. Pivi er en blanding av pingvin og kiwifugl.
  • Sindri Snær Helgason. 🤯 2 yrs Report.
  • Sondre Lyngvær. Syns fortsatt han, ser ut som en blanding av Kivi og Primat, da spesielt Yeti. 2 yrs Report.
  • NRK Super. Hei Sondre!

Man kan også spørre hvorfor skal ikke baby se på tv?

– Vi ser at man får en uheldig runddans ved at belønningssenteret utløser dopamin som gjør at barnet blir sittende og se foran skjermen, og det har enkelte ganger vist seg at dette blir så mye at noen barn til og med kan utvikle autistiske symptomer, sier han. Hvor får man kjøpt fantus? Fantus 26 cm | ARK Bokhandel.

Du kan også spørre hvem spiller pivi?

Akkurat nå er skuespiller Haakon Strøm premièreklar på Nordland Teater. Men det flere kanskje ikke vet er at han har stemmen til Fantorangens bestevenn, Pivi, som også er å se i den nye James Bond-filmen. Angående dette, hvor mye tjener Øyvind alsaker? TV 2s erfarne fotballkommentator Øyvind Alsaker økte inntektene sine med rundt 150.000 kroner fra året før, og tjente inn 1,98 millioner kroner i 2019, ifølge skattetallene.

I forhold til dette, hvor mye tjener jesper mathisen?

– Jesper Mathisen passerte 3,52 millioner kroner i inntekt i fjor. Mathisen tjente dog enda mer i 2018, da han fikk inn over 4,1 millioner kroner på kontoen. Sørlendingen har i tillegg flere inntektskilder. Reklame: Spar over 650 kroner ved kjøp av årsabonnement på Viaplay Sport via denne lenken!

By Desma Rykert

Hvor gammel er man når man går på college? :: Hvem er foreldrene til Fantorangen?
Nyttige lenker