Hjem > H > Hvor Gammel Er Fantus?

Hvor gammel er fantus?

I den nye TV-serien Minibarna møter seerne ettåringer og Fantorangens småsøsken, Fantus. Artikkelen er mer enn to år gammel. Minibarna har premiere på NRK Super 11.

Les mer

Angående dette, hvilket dyr er eddie fra fantorangen?

Eddie er bestekompisen til Fantorangen! Denne myke og gode Eddie-bamsen, som kjent fra Barne-TV, er en søt sau med et hjerte på magen. Fantorangen og Eddie er store favoritter hos mange barn. I forhold til dette, er minibarna norsk? Smårollinger og andunger

Serien viser situasjoner, miljø, landskap og dyr som barn i Norge kan kjenne seg igjen i. De fleste norske barn har det til felles at de skal starte i barnehage. Derfor er barnehagen rammen for aktivitetene også i den nye sesongen av «Minibarna».

Er fantus barnet til Fantorangen?

En dag står det plutselig et egg med en baby utenfor døra til hulen til Pivi og Fantorangen. Babyen viser seg å hete Fantus, kjent fra NRK Super-serien «Minibarna». Hva skal de gjøre? Pivi og Fantorangen tar Fantus til seg og steller med sitt nye søsken etter beste evne, men det er ikke bare lett. Du kan også spørre hvem er foreldrene til fantorangen? Berit Nermoen

Hun er mest kjent fra Barne-TV som Fantorangens mor. Hun har skrevet manusene og vært stemmen til Fantorangen siden 2007. Hun har vært på turné rundt om i landet med sin populære Fantorangen.

Og et annet spørsmål, hvordan døde fantorangen?

Programlederen og artisten Fantorangen ble funnet død på sin egen dørterskel. Den folkekjære profilen var blitt truffet av flere skudd, og var død da politiet ankom. Og et annet spørsmål, hvem er fantus? Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Ta dette i betraktning, hvilke dyr er pivi?

More content

  • NRK Super. Hei Sondre. Pivi er en blanding av pingvin og kiwifugl.
  • Sindri Snær Helgason. 🤯 2 yrs Report.
  • Sondre Lyngvær. Syns fortsatt han, ser ut som en blanding av Kivi og Primat, da spesielt Yeti. 2 yrs Report.
  • NRK Super. Hei Sondre!
Tilsvarende, hvem spiller pivi? Akkurat nå er skuespiller Haakon Strøm premièreklar på Nordland Teater. Men det flere kanskje ikke vet er at han har stemmen til Fantorangens bestevenn, Pivi, som også er å se i den nye James Bond-filmen.

Man kan også spørre hvor mange år er fantorangen?

Fantorangen har et godt liv langt utenfor NRK Super. Siden han dukket opp i en vignett for Barne-TV i 2002 har han vokst seg til et av de sterkeste merkevarene NRK har. Qvisten animasjon sier de jobbet frem og skapte karakteren i 2001-2002 da de laget en rekke snutter til Barne-TV-vignetter for NRK.

By Wartow Witucki

Hva er PIVI Fantorangen? :: Hvordan finner man ut målestokk?
Nyttige lenker