Hjem > H > Hva Er Pivi Fantorangen?

Hva er PIVI Fantorangen?

Pivi fra NRK Super tv-serien Fantorangen er en vennlig, smart og noen ganger litt engstelig kosebamse. Kos, klem og lek med den søte Pivi plysjbamsen. Måler ca 33 cm i høyden.

Les mer

Hvor mye tjener Fantorangen?

Også NRKs Fantorangen er en bestselger, og har gitt inntekter totalt på om lag 40 millioner kroner. Tilsvarende, hvem har fantorangen sin stemme? Berit Nermoen var en av skaperne og manusforfatterne av Fantorangen, figuren hun også har vært stemmen til i flere år. Sammen med Ingrid Hafstad og et stort NRK-team, utviklet Nermoen Fantorangen-karakteren, opplyser NRK til VG.

Derav, hvorfor sjøbanan?

I starten bodde Fantorangen i en undervannsbåt i havet. Han fortalte gjerne historier om sitt opphav i jungelen, og om opplevelser med venner i sjøen. På denne tiden ble favorittmaten introdusert, noe han kalte for sjøbanan. Hvorfor skal ikke baby se på TV? – Vi ser at man får en uheldig runddans ved at belønningssenteret utløser dopamin som gjør at barnet blir sittende og se foran skjermen, og det har enkelte ganger vist seg at dette blir så mye at noen barn til og med kan utvikle autistiske symptomer, sier han.

Hvordan lages Fantorangen?

Hun ble spurt om de kunne få til å lage denne figuren under kurset: En blanding av to dyr, en elefant og en orangutang som het Fantorang. Senere fant hun ut at det var skisser grafisk designer Endre Skandfer hadde tegnet og Stig Saxegaard hadde utviklet videre, forteller hun. Hvor mye tjener Øyvind Alsaker? TV 2s erfarne fotballkommentator Øyvind Alsaker økte inntektene sine med rundt 150.000 kroner fra året før, og tjente inn 1,98 millioner kroner i 2019, ifølge skattetallene.

Man kan også spørre hvor mye tjener jesper mathisen?

– Jesper Mathisen passerte 3,52 millioner kroner i inntekt i fjor. Mathisen tjente dog enda mer i 2018, da han fikk inn over 4,1 millioner kroner på kontoen. Sørlendingen har i tillegg flere inntektskilder. Reklame: Spar over 650 kroner ved kjøp av årsabonnement på Viaplay Sport via denne lenken! Er Fantorangen med i James Bond? Den oransje, norske barne-TV-elefant-orangutangen dukker opp på en skjerm i James Bond-filmen No Time To Die, melder VG.

Folk spør også når barn har sett noe skummelt?

Hvis barna dine har sett noe skummelt, kan du forklare at du vil passe på dem, at de må snakke med voksne hvis de er redde og hjelpe dem å forstå hva som er virkelig og hva som bare er fantasi.

By Rubel

Når ble Tjuvholmen bygd? :: Hvor gammel er fantus?
Nyttige lenker