Hjem > H > Hvor Kommer Vegard Bjørsmo Fra?

Hvor kommer Vegard Bjørsmo fra?

Vegard Bjørsmo fra Karasjok er blant favorittene til å vinne årets utgave av Stjernekamp på NRK. Selv om han er født i Lakselvbukt utenfor Tromsø og flyttet til Karasjok ett år før han begynte på skolen, er han gjennom pappa Even Bjørsmo for halvt verdaling å regne.

Les mer

Hvor er Vegard Bjørsmo fra?

Vegard vokste opp i Karasjok, i en musikalsk familie med en sterk, kulturell arv. Musikk var en viktig del av barndommen hans. Bestefaren var korpsleder, og pleide å spille engelske folkesanger på banjo for Vegard. Dessuten, hvem måtte forlate stjernekamp? Den som måtte forlate «Stjernekamp» i kveld var Marius Roth Christensen. Dagbladet anmeldte fremførelsene låt for låt.

Hvem gikk ut av Stjernekamp 2021?

Carina Dahl holdt til semifinale i stjernenes kamp. – Det er helt greit. Dette har vært over alt forventning og jeg er så stolt og glad. Det viktigste for meg er å vise andre at de må tørre og inspirere andre, sa Carina Dahl under sendingen da da ble kjent at hun ikke kom til finalen i Stjernekamp 2021. Man kan også spørre hvem røk ut av stjernekamp 2021? Den som måtte forlate konkurransen var Heidi Ruud Ellingsen. – Jeg hadde som mål å komme til hiphop, så alt etter det var bonus, sa Ruud Ellingsen kort tid etter at hun hadde røket ut. Hun opptrådte med Ricky Martin-låten «Livin' la Vida Loca» og «E du nord» av Kari Bremnes i kveldens runde av Stjernekamp.

Hva heter programlederen i Stjernekamp?

Kåre Magnus Bergh (født 22. desember 1978) er en norsk programleder og billedkunstner. Han har også spilt i bandet Hello Countryclub. Bergh er imidlertid mest kjent som programleder for store, direktesendte tv-show som Idol, Sommeråpent, Stjernekamp og Melodi Grand Prix. Hvem er med på Stjernekamp 2020? Deltakerne i Stjernekamp 2020: Fra venstre: Anita Hegerland, Emil Solli-Tangen, Hege Øversveen, Knut Marius Djupvik, Sandra Lyng, Alex Rosén, Ingeborg Walther, Odd Einar, Myra, Vegard Bjørsmo. Artikkelen er mer enn ett år gammel. Stjernekamp har vært NRKs flaggskip på lørdagene hver høst siden 2012.

Du kan også spørre hvem er dragen?

På lørdag ble det avslørt. Youtuber og programleder Victor Sotberg var Dragen i årets Maskorama. I forhold til dette, hvem er snømonsteret? SNØMONSTERET: Didrik Solli-Tangen vant Maskorama 2021.

Hvem vant Stjernekamp i kveld?

Bjørn Tomren (40) har vunnet 2021-sesongen av «Stjernekamp» på NRK. Han møtte Alexandra Rotan (25) i den nervepirrende finalen lørdag kveld.

By Fraze

Hvor ble Veiviseren filmet? :: Hvem spiller i bandet i Stjernekamp 2021?
Nyttige lenker