Hjem > H > Hvor Finner Jeg Eksamensresultater?

Hvor finner jeg eksamensresultater?

Finn karakterene dine i Privatistportalen

Karakter ved muntlig eksamen, muntlig-praktisk og praktisk eksamen blir synlig i Privatistportalen innen to uker etter eksamen. Klikk på "mine eksamener" for å finne karakterene dine i Privatistportalen.

Les mer

Hvor finner jeg kandidatnummer?

Studenter som er oppmeldt til eksamen finner sitt kandidatnummer under «kommende hendelser» og «Aktive emner» i Studentweb. Kandidatnummer er unikt og ikke det samme som studentnummer. Du får nytt kandidatnummer til hver eksamen, og det vil være tilgjengelig i din Studentweb senest en uke før eksamensdato. Dessuten, hvordan er hjemmeeksamen? En hjemmeeksamen er en eksamensoppgave der du uten overvåkning skal besvare en faglig oppgave utfra aktuell faglitteratur og pensum. For veiledning i hvordan det akademiske innholdet skal formes og formuleres, kan du sjekke ut linkene nederst i artikkelen.

Også, når blir karakterene lagt ut på studentweb?

Karakteren kunngjøres innen tre uker etter eksamen i Studentweb. Dersom fristen faller på helg eller helligdag utvides den til neste virkedag. Sensurfristen kan i enkelte tilfeller utvides på grunn av helligdager i sensurperioden. Angående dette, når på dagen kommer sensuren? Ifølge Universitets- og høgskoleloven skal sensur på eksamen foreligge senest tre uker etter at eksamen ble levert. På Høgskolen i Oslo og Akershus blir det definert som 15 virkedager. Av Kunnskapsdepartementet er det definert som 21 kalenderdager.

I forhold til dette, hvordan finne gamle karakterer?

Nasjonal vitnemålsdatabase inneholder de fleste elektroniske vitnemål fra videregående skoler utstedt i år 2000 eller senere. NVBs Skoleregister viser oversikt over videregående skoler i Norge som sender elektroniske vitnemål til NVB. Angående dette, er karakter 2 bestått? Halvårsvurdering har samme karaktergrader som standpunktvurdering. Karakterene 2 til 6 betyr at faget er bestått. Fag med karakteren 1 i standpunkt er bestått når eksamenskarakteren er 2 eller bedre. Det gjelder ikke dersom eksamenskarakteren er for en tverrfaglig eksamen.

Angående dette, hvor ser man karakterer fra videregående?

Hvis du logger deg inn på vigo.no, finner du muligens karakterene dine der. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du ringe den videregående skolen du gikk på. Hvis du er ferdig med videregående, skal du også ha fått et kompetansebevis fra skolen. Folk spør også hvordan finne kandidatnummer oslomet? Kandidatnummer

  1. Du skal normalt ikke skrive navn på besvarelsen. Dette for å sikre at eksamensbesvarelsen din er anonym.
  2. Skriv kandidatnummeret ditt på besvarelsen. Du finner kandidatnummer i Studentweb.

Også, hvor finner man gamle eksamensoppgaver?

Som elev kan man enkelt klikke seg inn på Utdanningsdirektoratet(udir.no) og få tilgang til oppgavetekster som har vært brukt til skriftlig eksamen tidligere. Alle skoler har passord som sender deg inn til oppgaveheftene, og ved å spørre lærer, eller andre ansatte ved skolen, kan du få tilgang til tidligere oppgaver.

By Donielle

Hvor mange forsøk på bachelor? :: Hvordan finne eier av gnr og bnr?
Nyttige lenker