Hjem > H > Hvor Mange Forsøk På Bachelor?

Hvor mange forsøk på bachelor?

Antall eksamensforsøk

Studenten kan fremstille seg til samme eksamen opp til tre ganger. Ordinær og ny eksamen teller likt som forsøk. Fjerde forsøk: Dersom studenten har brukt tre forsøk må man søke om et fjerde forsøk. Merk at enkelte emner kan avvike med antall forsøk.

Les mer

Hvordan besvare en eksamensoppgave?

Dette må en akademisk tekst inneholde

  1. Innledningen skal være kort, cirka ti prosent av teksten. Skriv om hvordan du tolker oppgaven, hva du vil skrive om og hvordan du har valgt å strukturere besvarelsen.
  2. I hoveddelen skal du svare på spørsmålene i oppgaven.
  3. Avslutningen skal være kort, cirka ti prosent av teksten.
Følgelig, hvordan skal en eksamensbesvarelse se ut? Det mange ikke tenker over, er at også selve oppsettet på eksamensbesvarelsen kan ha noe å si. - Besvarelsen skal ha to hoveddeler, en innledning og en avslutning hvor man sier hva man har tenkt til å gjøre, og avslutter med hva man har gjort.

Hvor lenge varer en hjemmeeksamen?

For der en skoleeksamen varer fra 3-6 timer, kan en hjemmeeksamen vare i opptil flere uker. Hva slags karakter er C? C: God. Generell beskrivelse: "Jevnt god prestasjon som er tilfredsstillende på de fleste områder. Kandidaten viser god vurderingsevne og selvstendighet på de viktigste områdene".

Også, når kommer eksamenskarakter høyskolen kristiania?

Sensur og karaktersystem. Sensurfristene følger universitets- og høyskoleloven, 21 dager fra eksamensdato jfr. §3-9(1) Eksamen og Sensur. Sensuren kunngjøres kun i StudentWeb. Hvor mye er karakter C? C = 3 poeng. D = 2 poeng. E = 1 poeng. Emner med karakteruttrykk «bestått» tas ikke med i poengberegningen.

Tilsvarende, hva vil det si å bli utsatt for sensur?

Sensur er undertrykkelse av tale eller annen offentlig kommunikasjon som kan anses som upassende, skadelig, følsom eller ubeleilig som bestemt av en regjering, mediene eller andre kontrollorgan. Det kan gjøres av myndigheter og private organisasjoner eller av personer som driver selvsensur. Dessuten, hvor lang tid har sensor på å rette eksamen? Etter eksamen har du krav på å få sensur innen tre uker etter eksamen. Hvis sensurfristen utløper en lørdag, søndag eller helligdag forlenges fristen til neste arbeidsdag. Unntaket for fristen på tre uker er hvis det foreligger «særlige grunner».

Følgelig, hvor lang tid tar det å få tilbake klage på eksamen?

Hvis du har klaget på karakteren skal du ha svar innen fire uker etter klagefristens utløp. Studentombudet er kjent med at denne fristen noen ganger brytes. Det kan du lese mer om her.

By Fitz Carskadon

Hvor får man svar på eksamen UiB? :: Hvor finner jeg eksamensresultater?
Nyttige lenker