Hjem > H > Hvor Sent Kan Pakke Komme?

Hvor sent kan pakke komme?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Les mer

Hvor lenge kan pakken ligge i butikken?

Sendinger må hentes på Posten innen hentefristen. Etter at sendingene dine har kommet på Posten, har du 14 dager eller 3 uker hentefrist. Er det sporing på Norgespakken? Bruk Norgespakke™ med sporing og erstatning.

Har Norgespakke sporing?

Norgespakke™ 0–35 kg er sporbar og gjelder for pakker opptil 35 kilo. Ved tap eller skade gis det erstatning for inntil 10 000 kroner. Leveringstiden er én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Leveringstiden er veiledende. Hva koster pakke med sporing? pakke

sporing

VektPris
0–350 g115,–
351–1000 g175,–
1001–2000 g275,–

Er Kid og referansenummer det samme?

Referanse som står på regninger. Dette kan være KID-nummer, fakturanummer eller kundenummer. Tilsvarende, hva er sporingskode? Pakkesporing av post

All post som har tildelt sporingskode kan spores. Nummeret for sporing som du må bruke for å spore pakker og brev er referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer. Dette nummeret er sporingskoden, og det finner du vanligvis i meldingen som informerer om at varen er pakket og videresendt.

Hva er Kollinummer Postnord?

Et sendingsnummer er et serienummer som identifiserer din pakke. Dette får du fra din avsender. Sendingsnummer kan iblant også kalles kollinummer, kolli-ID, sporingsnummer eller tracking nummer. Så, hvordan spore internasjonale pakker? Har du bestilt varer fra utlandet eller venter en sending, og lurer på hvor pakken din er, må du ta kontakt med det firmaet som frakter varen. Varene dine blir fraktet av en transportør, for eksempel Posten.

Derav, hvordan spore pakke fra hm?

SPOR DIN BESTILLING

Du kan også spore bestillingen under “Bestillinger” når du logger deg inn på Min konto.

By Courcy Bhoori

Hvordan tømme papirkurven? :: Hvor kan jeg finne referansenummer?
Nyttige lenker