Hjem > H > Hvor Kan Jeg Finne Referansenummer?

Hvor kan jeg finne referansenummer?

Du får tilsendt sporingsnummer på SMS eller e-post fra sender, eller du blir varslet av Posten via appen, SMS eller e-post. Du kan også bruke strekkoden på en hentemelding du får i postkassen. Et sporingsnummer kan bestå av 13 tegn, 4 bokstaver og 9, 17 eller 18 tall.

Les mer

Når kommer pakken min PostNord?

I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Tiden avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, hvor pakken sendes fra, hvilken tid på døgnet og hvilken ukedag pakken sendes. Når leverer PostNord pakker i butikk? Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge "melding om pakke på vei" i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

Kan man spore pakke på navn?

Går du til Postens hjemmesider, og velger sporing av pakker, blir du bedt om å taste inn sending- eller kollinummer. Har du ikke dette, er det verre. Trodde vi. Men Posten kan faktisk spore opp pakker også på mottakernavn dersom forsendelsen befinner seg innenfor landegrensene. Hva er et referansenummer? Hva er et referansenummer? Et referansenummer kan ha mange betydninger. Det kan være en referanse på en ordre, en pakke eller noe annet. Dersom referansenummeret er i sammenhen med en sporbar enhet, kan du benytte dette til å spore post og brev.

Og et annet spørsmål, hvordan finne ut hvor pakken din er?

Du kan enkelt spore pakken din på postnord.no. Det eneste du trenger er et sendingsnummer som er et unikt serienummer for din pakke. Det er avsender som gir pakken et sendingsnummer, som også kan kalles kollinummer, kolli-id, sporingsnummer eller tracking nummer. Det må ikke forveksles med ordrenummer. Du kan også spørre når på dagen leverer posten pakker? Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00.

Hva skjer hvis man ikke er hjemme når Posten kommer?

Hva skjer dersom jeg ikke er hjemme? Når du bestiller hjemlevering kan du velge at pakken blir satt igjen. Dersom det ikke er valgt blir pakken levert til nærmeste hentested. Postbudet ringer som regel før levering. Blir det levert post på lørdager? Mengden med post som bæres ut på lørdager er så liten at Posten nå slutter med tjenesten. Endringen er en konsekvens av den nye postloven som trådte i kraft 1. januar i år, der også EUs tredje postdirektiv er implementert.

Følgelig, hvor ofte leverer postnord?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

By Kyle Ramaiya

Hvor sent kan pakke komme? :: Hvordan gjøre om en PDF fil til JPG?
Nyttige lenker