Hjem > H > Hvor Er Avanserte Innstillinger Instagram?

Hvor er avanserte innstillinger Instagram?

For å komme til innstillingene i Instagram må man gå til profilbildet helt nederst i hjørnet, og så trykke på ikonet med de tre strekene øverst i hjørnet. Velg innstillinger i menyen som dukker opp.

Les mer

Deretter, hva er begrensing på instagram?

I begynnelsen av oktober lanserte Instagram muligheten for å begrense kontoer. En konto du har begrenset vil kunne se bildene dine og kommentere, men kommentarene vil ikke være synlige for andre enn den begrensede brukeren selv. Hensikten med å begrense kontoen er å stoppe mobbing uten at mobberen oppdager det selv. Hvordan ser man hva andre liker på Instagram? Se hvilke bilder andre liker

Når du går inn på Instagram, kommer du direkte til nyhetsfeeden der alt andre har lagt ut dukker opp. For å se hva andre har likt og kommentert, trykk på hjertet nederst, nesten helt til høyre på skjermen.

Så, hvor er arkiv på iphone?

Arkiv

Vis Arkiv-knappen i stedet for Slett-knappen

  • I Mail på iCloud.com klikker du på
  • I Generelt-fanen velger du «Vis Arkiv-knappen i verktøylinjen».
Folk spør også hvorfor forsvinner meldinger fra messenger? Hvis du sender noen en melding og vedkommende ikke leser den innen 14 dager, forsvinner meldingen automatisk fra samtalen. Trykk på den hemmelige samtalen i Chatter. Trykk på personens navn eller navnet på gruppechatten øverst i chatten. Trykk på Flyktige meldinger.

Følgelig, hvordan finne skjulte samtaler på messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Hvordan slette en samtale på messenger? Hvordan fjerner jeg eller angrer sendingen på en melding jeg har sendt i Messenger?

  1. Gå til Chatter og åpne en Messenger-samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen du vil fjerne for deg selv.
  3. Trykk på Fjern.
  4. Trykk på Fjern for deg.

Angående dette, hvordan se hvem man fulgte sist på instagram?

Se andres sist fulgte personer på Instagram

  1. Åpne Instagram på din Android -telefon.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Gå til delen av kontoene du følger.
  4. Søk etter navnet på denne personen du vil se hvem du begynte å følge.
  5. Skriv inn profilen din på Instagram.
  6. Gå til listen over fulgte kontoer.
Folk spør også hvem kan se mine innlegg på instagram? Hvis innleggene dine er angitt som offentlige, kan alle se profilen din ved å gå til instagram.com/[ditt brukernavn] på Internett. Hvis innleggene dine er angitt som private, kan bare personer som er logget på Instagram og som du har godkjent som følgere, se bildene dine.

Hva betyr skjul på Instagram?

Hvis du skjuler historien til en person, ser du ikke historien øverst i oppdateringen. Å skjule noens historie er ikke det samme som å slutte å følge dem eller skjule profilen deres.

By Davida

Kan foreldrene mine spore meg? :: Hva er Arkiv på Facebook?
Nyttige lenker