Hjem > H > Hva Er Arkiv På Facebook?

Hva er Arkiv på Facebook?

Du kan administrere deler av innholdet du deler på Facebook, som innlegg, bilder og videoer, fra Administrer aktivitet-delen i aktivitetsloggen din. Herfra kan du velge en eller flere deler av innholdet og deretter velge følgende: Flytt til Arkiv. Når du flytter innhold til arkivet, er det bare du som kan se det.

Les mer

Dessuten, hvordan arkivere innlegg på facebook?

Slik arkiverer du innhold:

  1. Gå til innlegget du vil arkivere.
  2. Trykk på øverst til høyre i innlegget.
  3. Trykk på Flytt til arkiv.
Hva betyr å arkivere på Instagram? Du kan arkivere et innlegg du har delt, for å skjule det fra profilen din og gjøre at følgerne dine og andre personer på Instagram ikke kan se det. Når du arkiverer et innlegg, beholder det alle likerklikk og kommentarer.

Folk spør også hvor ligger arkiverte bilder på instagram?

Arkivet kan nås ved å klikke på tegnet øverst til høyre i profilen. Vi indikerer en klokke i omvendt. "Hvis du arkiverer innlegg fra profilen din, kan du finne dem her". Arkiveringsdelen er kun gyldig for personlige bilder, men med den ble "Lagret" -delen introdusert. I forhold til dette, kan man skjule bilder på instagram? Skjul bilder du har blitt merket inn

For å skjule innleggene du har blitt merket inn fra andre brukere, klikk på de tre punktene øverst til høyre på skjermen, og velg "Skjul bilder." Velg innleggene du vil fjerne fra profilen din, og når du Gjenta, trykk "Skjul bilder" nederst på skjermen.

Hvor er Arkiv på Messenger?

Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter. Du kan også spørre hvordan se gamle minner på facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla nedover, og trykk på Minner. Hvis du ikke ser det, trykker du på Se mer. Hvis det ikke er oppført noen minner, kan det skyldes at vi ikke har noe å vise for den bestemte dagen.

Så, hvordan finne igjen arkiverte meldinger på messenger?

Du kan flytte arkiverte samtaler tilbake til startskjermen.

  1. Åpne Messages-appen .
  2. Trykk på Mer. Arkivert.
  3. Trykk og hold på de samtalene du vil gjenopprette.
  4. Trykk på Hent fra arkivet .
Hvordan slette aktivitetsloggen på Facebook? Slik sletter du aktivitetsloggen:

Klikk på den lille pilen øverst til høyre på Facebook, og velg Aktivitetslogg i menyen. Nå kan du slette hver enkelt aktivitet ved å klikke på pennen ved aktiviteten, før du trykker på Slett.

Dessuten, hvordan skjule innlegg for venner på instagram?

Slik bruker du funksjonen

Mute-funksjonen skal dukke opp når man klikker på de tre prikkene i høyre hjørne over personens bilde. Herfra skal du kunne velge om du vil skjule personens bilder, stories eller begge deler.

By Jacquie Bottino

Hvor er avanserte innstillinger Instagram? :: Hvorfor forsvinner Mail?
Nyttige lenker