Hjem > E > Er Fantus Barnet Til Fantorangen?

Er fantus barnet til Fantorangen?

En dag står det plutselig et egg med en baby utenfor døra til hulen til Pivi og Fantorangen. Babyen viser seg å hete Fantus, kjent fra NRK Super-serien «Minibarna». Hva skal de gjøre? Pivi og Fantorangen tar Fantus til seg og steller med sitt nye søsken etter beste evne, men det er ikke bare lett.

Les mer

Følgelig, hva er fantus?

NRK Super lager for første gang TV for de minste barna. Minibarna er tilpasset ettåringer og i serien møter de både barn på egen alder, og ikke minst Fantorangens småsøsken, Fantus. I den nye TV-serien Minibarna møter seerne ettåringer og Fantorangens småsøsken, Fantus. Og et annet spørsmål, hvem er foreldrene til fantorangen? Berit Nermoen

Hun er mest kjent fra Barne-TV som Fantorangens mor. Hun har skrevet manusene og vært stemmen til Fantorangen siden 2007. Hun har vært på turné rundt om i landet med sin populære Fantorangen.

Folk spør også hvor mye tjener fantorangen?

Også NRKs Fantorangen er en bestselger, og har gitt inntekter totalt på om lag 40 millioner kroner. I forhold til dette, hvor gamle er barna i minibarna? Den nye satsingen «Minibarna» er tilpasset ettåringer. – Det er et uttalt mål for NRK Super at barn i alle aldre skal kunne se seg selv på NRK Super, sier prosjektleder Maria Grande. NRK Super skal for første gang lage barne-TV for de aller minste barna. «Minibarna» er tilpasset ettåringer og har premiere onsdag 11.

Hva slags dyr er Eddie?

Bifigurer. Fantorangens bestevenn Eddi er en liten bamse som hverken snakker eller beveger seg. Hvor mange år er Fantorangen? Fantorangen har et godt liv langt utenfor NRK Super. Siden han dukket opp i en vignett for Barne-TV i 2002 har han vokst seg til et av de sterkeste merkevarene NRK har. Qvisten animasjon sier de jobbet frem og skapte karakteren i 2001-2002 da de laget en rekke snutter til Barne-TV-vignetter for NRK.

Deretter, hvordan døde fantorangen?

Programlederen og artisten Fantorangen ble funnet død på sin egen dørterskel. Den folkekjære profilen var blitt truffet av flere skudd, og var død da politiet ankom. Deretter, hvem har fantorangen sin stemme? Berit Nermoen var en av skaperne og manusforfatterne av Fantorangen, figuren hun også har vært stemmen til i flere år. Sammen med Ingrid Hafstad og et stort NRK-team, utviklet Nermoen Fantorangen-karakteren, opplyser NRK til VG.

Folk spør også hvor mye tjener Øyvind alsaker?

TV 2s erfarne fotballkommentator Øyvind Alsaker økte inntektene sine med rundt 150.000 kroner fra året før, og tjente inn 1,98 millioner kroner i 2019, ifølge skattetallene.

By Deedee Maichin

Hva slags kjøtt er det i Big Mac? :: Hvor mange innbyggere er det i Grenland?
Nyttige lenker