Hjem > H > Hva Er Fantus?

Hva er fantus?

NRK Super lager for første gang TV for de minste barna. Minibarna er tilpasset ettåringer og i serien møter de både barn på egen alder, og ikke minst Fantorangens småsøsken, Fantus. I den nye TV-serien Minibarna møter seerne ettåringer og Fantorangens småsøsken, Fantus.

Les mer

Man kan også spørre hva heter bamsen til fantorangen?

Fantorangens bestevenn Eddi er en liten bamse som hverken snakker eller beveger seg. Han tillegges ord og handlinger av Fantorangen, som også liker å skylde på Eddi når noe er galt. Deretter, hvor mye tjener fantorangen? Også NRKs Fantorangen er en bestselger, og har gitt inntekter totalt på om lag 40 millioner kroner.

Hvem er inni Fantorangen?

Berit Nermoen

Hun har skrevet manusene og vært stemmen til Fantorangen siden 2007. Hun har vært på turné rundt om i landet med sin populære Fantorangen. Nermoen er utdannet innen blant annet teater, journalistikk og pedagogikk. Hun har gitt ut to barnebøker, skrevet sanger og vært med på CD-innspilling.
Er fantus barnet til Fantorangen? En dag står det plutselig et egg med en baby utenfor døra til hulen til Pivi og Fantorangen. Babyen viser seg å hete Fantus, kjent fra NRK Super-serien «Minibarna». Hva skal de gjøre? Pivi og Fantorangen tar Fantus til seg og steller med sitt nye søsken etter beste evne, men det er ikke bare lett.

Deretter, er fantus broren til fantorangen?

La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn. Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna. Hvor mange år er Fantorangen? Fantorangen har et godt liv langt utenfor NRK Super. Siden han dukket opp i en vignett for Barne-TV i 2002 har han vokst seg til et av de sterkeste merkevarene NRK har. Qvisten animasjon sier de jobbet frem og skapte karakteren i 2001-2002 da de laget en rekke snutter til Barne-TV-vignetter for NRK.

Deretter, hvem spiller pivi?

Akkurat nå er skuespiller Haakon Strøm premièreklar på Nordland Teater. Men det flere kanskje ikke vet er at han har stemmen til Fantorangens bestevenn, Pivi, som også er å se i den nye James Bond-filmen. Så, hvordan døde fantorangen? Programlederen og artisten Fantorangen ble funnet død på sin egen dørterskel. Den folkekjære profilen var blitt truffet av flere skudd, og var død da politiet ankom.

Hvilket kjønn er Fantorangen?

Fantorangen var opprinnelig oppfattet som en gutt, men hen er «verken gutt eller jente, men kjønnsnøytral», er den offisielle holdningen til NRK.

By Narcissus Kowchuck

Hvor mye tjener Øyvind Alsaker? :: Hvem kan få blodtype 0?
Nyttige lenker