Hjem > H > Hva Heter Lillebroren Til Fantorangen?

Hva heter lillebroren til Fantorangen?

NRK Super lager for første gang TV for de minste barna. Minibarna er tilpasset ettåringer og i serien møter de både barn på egen alder, og ikke minst Fantorangens småsøsken, Fantus. I den nye TV-serien Minibarna møter seerne ettåringer og Fantorangens småsøsken, Fantus.

Les mer

Så, er fantus babyen til fantorangen?

En dag står det plutselig et egg med en baby utenfor døra til hulen til Pivi og Fantorangen. Babyen viser seg å hete Fantus, kjent fra NRK Super-serien «Minibarna». Hva skal de gjøre? Pivi og Fantorangen tar Fantus til seg og steller med sitt nye søsken etter beste evne, men det er ikke bare lett. Derav, hvilket kjønn har fantorangen? Fantorangen var opprinnelig oppfattet som en gutt, men hen er «verken gutt eller jente, men kjønnsnøytral», er den offisielle holdningen til NRK.

Ta dette i betraktning, hvor gamle er barna i minibarna?

Den nye satsingen «Minibarna» er tilpasset ettåringer. – Det er et uttalt mål for NRK Super at barn i alle aldre skal kunne se seg selv på NRK Super, sier prosjektleder Maria Grande. NRK Super skal for første gang lage barne-TV for de aller minste barna. «Minibarna» er tilpasset ettåringer og har premiere onsdag 11. I forhold til dette, hvem skapte fantorangen? Dukken ble skapt i 2007 av billedkunstner Tiina Suhonen for og i samarbeid med NRK systua, og med sin litt rampete personlighet er han blitt en av NRKs mest populære karakterer for barn.

Også, hvor får man kjøpt fantus?

Fantus 26 cm | ARK Bokhandel. Hvem har stemmen til PIVI? Akkurat nå er skuespiller Haakon Strøm premièreklar på Nordland Teater. Men det flere kanskje ikke vet er at han har stemmen til Fantorangens bestevenn, Pivi, som også er å se i den nye James Bond-filmen.

Følgelig, hvordan døde fantorangen?

Programlederen og artisten Fantorangen ble funnet død på sin egen dørterskel. Den folkekjære profilen var blitt truffet av flere skudd, og var død da politiet ankom. Hvor mye tjener Fantorangen? Også NRKs Fantorangen er en bestselger, og har gitt inntekter totalt på om lag 40 millioner kroner.

Og et annet spørsmål, er minibarna norsk?

Smårollinger og andunger

Serien viser situasjoner, miljø, landskap og dyr som barn i Norge kan kjenne seg igjen i. De fleste norske barn har det til felles at de skal starte i barnehage. Derfor er barnehagen rammen for aktivitetene også i den nye sesongen av «Minibarna».

By Salsbury Gudaitis

Hvordan lages Fantorangen? :: Hvordan kan jeg bli autorisert regnskapsfører?
Nyttige lenker