Hjem > H > Hvordan Lages Fantorangen?

Hvordan lages Fantorangen?

Hun ble spurt om de kunne få til å lage denne figuren under kurset: En blanding av to dyr, en elefant og en orangutang som het Fantorang. Senere fant hun ut at det var skisser grafisk designer Endre Skandfer hadde tegnet og Stig Saxegaard hadde utviklet videre, forteller hun.

Les mer

Derav, hva heter bestevennen til fantorangen?

Eddie er kjent fra Barne-Tv, der han ofte er sammen med bestevennen sin Fantorangen. Angående dette, hvor mye tjener Øyvind alsaker? TV 2s erfarne fotballkommentator Øyvind Alsaker økte inntektene sine med rundt 150.000 kroner fra året før, og tjente inn 1,98 millioner kroner i 2019, ifølge skattetallene.

Dessuten, hvor mye tjener jesper mathisen?

– Jesper Mathisen passerte 3,52 millioner kroner i inntekt i fjor. Mathisen tjente dog enda mer i 2018, da han fikk inn over 4,1 millioner kroner på kontoen. Sørlendingen har i tillegg flere inntektskilder. Reklame: Spar over 650 kroner ved kjøp av årsabonnement på Viaplay Sport via denne lenken! Dessuten, hvor mange år er fantorangen? Fantorangen har et godt liv langt utenfor NRK Super. Siden han dukket opp i en vignett for Barne-TV i 2002 har han vokst seg til et av de sterkeste merkevarene NRK har. Qvisten animasjon sier de jobbet frem og skapte karakteren i 2001-2002 da de laget en rekke snutter til Barne-TV-vignetter for NRK.

Også, hvor mye tjener roar stokke?

NavnFødtInntekt
Simen Axel Stamsø-Møller1988862641
Petter Veland1987820593
Rune Bratseth1961654938
Roar Stokke1959649249
Dessuten, hva skal til for å bli fotballkommentator? Det finnes som kjent ingen egen utdannelse for å bli fotballkommentator, men som flere andre i yrket har Alsaker studert journalistikk.

Dessuten, hvor bor jesper mathisen?

Punger ut for nytt familiehjem i Kristiansand sammen med friidrettskjæresten Trine Mjåland. Det er Fædrelandsvennen som fredag melder at den tidligere eliteserieprofilen og samboer Mjåland sammen har kjøpt en ny familievilla på Gimlevang/Lund i Kristiansand. Også, hvor er roar stokke? Roar Stokke (født 22. august 1959 i Trondheim) er en norsk fotballkommentator og tidligere fotballspiller og -trener for Nardo Fotballklubb.

Folk spør også hvordan blir man kommentator?

journalistisk erfaring, ha god utdanning, være kunnskapsrik og kreativ. som kommentator må du ha evne til å sette nyheter, hendelser og utviklingstrekk inn i en større sammenheng. du må skrive godt, ta poeng raskt og være åpen for å eksperimentere med kommentarsjangeren på flere plattformer. i stadig utvikling.

By Ogren Bollen

Hvor mange koner hadde Odin? :: Hva heter lillebroren til Fantorangen?
Nyttige lenker