Hjem > H > Hvor Er Lageret Til Elkjøp?

Hvor er lageret til Elkjøp?

Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk!

Les mer

Hva heter Elkjøp i Sverige?

I 1994 ble selskapet etablert i Sverige under navnet Elgiganten, i 1996 i Danmark, på Island i 1989 under navnet Elko og i 1999 i Finland under navnet Gigantti. I tillegg har selskapet varehus på Grønland under navnet Pisiffik og på Færøyene under navnet Elding. Tilsvarende, hvilken bransje er elkjøp?

Elkjøp Nordic AS
Org.nummer911 382 296
BransjeForbrukerelektronikk
MorselskapDixons Carphone
DatterselskapElgiganten, Gigantti

Har Elkjøp Prismatch?

Slik fungerer vår Prismatch

I de tilfellene vi ikke lykkes, vil vår prismatch gi deg markedets laveste pris i kjøpsøyeblikket. Vår prismatch gjelder for alle norske konkurrenter. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har lavere pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris.
Derav, hvordan fungerer klikk og hent elkjøp? Slik fungerer Klikk og Hent:

Du mottar en SMS når varen er funnet frem og ligger klar for henting. Varen er reservert fra du mottar SMS-en og ut neste arbeidsdag. Du betaler ingen ekstra kostnader eller frakt og kan hente varen når det passer deg.

Derav, hvem eier elkjøp og power?

Dolphin eies av Øivind Tidemandsen. Han er blant gründerne bak selskaper som XXL, Elkjøp og møbelkjeden Living, nåværende Skeidar. Selskapet omsatte for omtrent 10,5 milliarder kroner i 2007, og hadde en estimert sisteleddsomsetning (inkludert mva. og forhandlereid omsetning) på 14 milliarder kroner. Hva er Outlet vare? Et outlet selger overskuddslager, utgående modeller og egne produktlinjer direkte til konsument, uavhengig av detaljhandelen som distribusjonskanal.

Hva het Power før?

Skiftet navn til Power fra Expert i 2017, og historien trekker seg helt tilbake til 60-tallet. De største eierne er Øivind Tidemandsen gjennom Dolphin Invest og Wilhelmsen-familien gjennom investeringsselskapet Awilhelmsen Capital. Når fikk Elkjøp nettside? 1997: DVD og DAB introduseres i det norske markedet. 2000: Telefonkatalogen legges ut på nett. Elkjøp lanserer nettsider i Norge, Sverige og Danmark. 2001: Apple lanserer iPod.

Følgelig, hva er billigst av power og elkjøp?

Power billigst på 14 av 20 produkter.

By Heimer Irshad

Hvem eier Power kjeden? :: Hvilket år kom iPhone 7?
Nyttige lenker