Hjem > H > Hvem Eier Power Kjeden?

Hvem eier Power kjeden?

POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Vårt mål er å skape en sunn og lønnsom bedrift som sikrer trygge arbeidsplasser for nåværende og kommende medarbeidere.

Les mer

Så, kan elkjøp ta med gammel vaskemaskin?

Vi tar også imot alt av elektrisk avfall i varehusene våre – og det helt gratis! Ta med deg den gamle vaskemaskinen, kjøleskapet eller TV-en, så sørger vi for korrekt og miljøvennlig gjenvinning. NB! Tjenesten gjelder ikke Side-by-side-skap. Også, hvor lenge varer prismatch elkjøp? Prisløftet sier: "Vårt prisløfte gjelder ved kjøp og i 30 dager etter kjøpet. Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen, betaler vi deg differansen tilbake."

Dessuten, hvor lenge varer elkjøps prisgaranti?

Elkjøps prisgaranti varer i 50 dager etter kjøpet, men du får til gjengjeld tilbakebetalt differansen. Hva er prisløfte? Prisløfte: Innebærer at kjeden gir deg prisavslag dersom du kan dokumentere at konkurrerende butikker selger den aktuelle varen til lavere pris. Kalles også "prisgaranti".

Folk spør også hvor lang tid tar klikk og hent?

Kjøp varene dine på nett, så er de klare til henting innen 2 timer. Med klikk og hent kan du enkelt kjøpe varene dine på nett og hente de i ditt lokale varehus etter kort tid. Betalingen gjør du på nett slik at du raskt kan hente varene dine i butikken. Er klikk og hent bindende? Alle varer som selges er godkjent for bruk i Norge. Det følger med bruksansvisning på alle produkter som krever dette. Ved Click&Collect (reservasjon på nett, hent i POWER-butikk), er avtalen bindende fra det øyeblikket ordren betales i butikken. Click&Collect anses å være et butikkjøp, ikke et nettkjøp.

Hvor lenge varer klikk og hent?

HVOR LENGE HOLDES MIN RESERVASJON? Du vil motta en SMS innen 2 timer innenfor butikkens åpningstid. Varen holdes av i 72 timer etter at du har mottatt SMS. Etter dette vil varen bli lagt tilbake i butikken. Når ble Expert til Power? – Tungt å revitalisere kjeden

Til Dagens Næringsliv har Expert-sjef Ronny Blomseth allerede utbrodert historien med et par detaljer: – Vi lanserte «nye» Expert i 2013, men det har vært tungt å revitalisere kjeden. Det er ikke noe veldig galt med navnet, men det er et satt brand med en lang historie.

Dessuten, hva het power før expert?

Elektronikkjeden Expert sliter med milliardunderskudd. Nå tror de at navnebytte og et nytt konsept skal gi ny vekst. Etter en fire år lang snuoperasjon er beslutningen tatt om å endre navn fra Expert til Power, ifølge Dagens Næringsliv.

By Gerita

Hva er de beste varmepumpene? :: Hvor er lageret til Elkjøp?
Nyttige lenker