Hjem > H > Hvor Mye Tjener Caroline Berg Eriksen?

Hvor mye tjener Caroline Berg Eriksen?

Skattelistene for Caroline Berg Eriksen (34) og Stina Bakken (28) viste imidlertid langt lavere tall. De lå begge på omtrent 260 000 kroner i inntekt. Eriksen og ektemannen, Lars Kristian Eriksens, inntjening på selskapet Treasures AS stupte også i fjor. Da lå de på 1,9 millioner i inntekter mot 3,6 millioner i 2019.

Les mer

Når går Bloggerne på TV?

«Bloggerne» - sesong 15 får premiere mandag 16. august på TV 2 Play og TV 2 Livsstil. Serien vil vises med nye episoder mandag til onsdag over totalt sju uker. Når kommer Bloggerne 2022? Bloggerne - sesong 16 får premiere 3. januar 2022 på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

Hvem er med i Bloggerne 2021?

I den nye sesongen får seerne nemlig følge nykommerne Sara Emilie Tandberg og Gisle Agledahl, i tillegg til at Martine Lunde kommer tilbake etter en sesong borte fra serien. Alexandra Joner, Emma Ellingsen, Monica Nyhus og Eveline Karlsen fortsetter også i serien. Hvor ble det av Ulrikke Lund? Fra 1. juni skal Ulrikke Lund blogge på Costume.no.

Man kan også spørre hvor er ulrikke lund?

Når alt kommer til alt har man bare seg selv, og da handler det ikke om vesker, men om å gjøre noe man elsker, sier Ulrikke. For tiden er hun tilbake i Bergen, hvor hun jobber på spreng for å få alt på plass i sitt nye hjem. Som hun selv skriver på bloggen - «Kid og IKEA gir meg ikke akkurat ståpels». Hvordan lage en gratis blogg? Slik kan du lage blogg gratis

  1. Velg et templat for bloggen. Tilpass designet på din blogg for å matche din stil.
  2. Velg et bloggnavn. Fremhev hva dine blogginnlegg vil handle om med et kreativt navn.
  3. Tilknytt ditt domene.
  4. Begynn å skrive innlegg.
  5. Publiser innlegg og gå live.
  6. Del dine innlegg.

Hvordan lage en blogg på blogg no?

Det er heldigvis enkelt å lage en ny blogg på miniblogg.no, og alt du må gjøre er å gå til nettsiden, klikke på «Start bloggingen nå!» og logge inn med en Google-konto. Når du gjør dette oppdrettes bloggen din på noen få klikk, så kan du starte med å blogge. Hva er å blogge? Blogg, form for personlig journal eller dagbok som publiseres på internett. Blogger varierer i uttrykk, design og tiltenkt målgruppe fra de enkleste og mest private betraktninger til seriøse journalistiske publikasjoner.

Hvor ofte bør man blogge?

Viktig å blogge ofte

Hver gang du publiserer en artikkel åpner det seg nye muligheter for å øke trafikken inn til nettsiden, selge din tjeneste og bli synlig i søk. Med andre ord bør du blogge ofte!

By Rodger

Hva er en boligprisindeks? :: Hvorfor tjener bloggere penger?
Nyttige lenker