Hjem > H > Hvor Kan Man Legge Inn Kontanter?

Hvor kan man legge inn kontanter?

Hvor kan jeg sette inn kontanter i banken? Du kan sette inn penger i innskuddsautomater på regionkontorene som har dette (se oversikt over innskuddsautomater). Du kan også sette inn kontanter i nærbutikken din, les mer om kontanttjenester i butikk her. Du må bruke bankkortet ditt for å utføre innskuddet.

Les mer

Deretter, hvor mange filialer har dnb?

Selskapet har 23 internasjonale filialer og representasjonskontorer. I forhold til dette, hvilke butikker er med i norgesgruppen? NorgesGruppen er et landsdekkende handelshus med kjedekonsepter som KIWI, MENY, Joker, SPAR, Mix, Jafs, Deli de Luca med flere, i tillegg til det nasjonale grossistselskapet ASKO.

Når går pengene ut av konto DNB?

Banken har følgende oppdateringer for regningsbetalinger og overføringer fra konto, alle virkedager; ca. kl 00.05, 08.15, 10.00, 11.30, 13.30 og 14.30. Kan man betale med Vipps på butikken? Du kan betale med Vipps i terminal hvis butikken har en betalingsterminal som er klargjort for dette. Se hvilke terminaler og butikker som er klare.

Kan man betale med Vipps på butikker?

Med Vipps i kassa betaler kunden enkelt ved å oppgi telefonnummer og godta forespørselen i Vipps. Vipps i kassa er en betalingsløsning som integreres mot kassa til brukerstedet. Varene slås inn som normalt, og kunden oppgir telefonnummeret sitt. På mobilen får kunden et pushvarsel om betaling, som bekreftes i Vipps. Tilsvarende, kan man vippse i butikk? For å kunne betale med Vipps i butikker må butikken ha betalingsterminaler som er klargjorte for å kunne vise QR-koder. Det blir derfor opp til hver butikk om betaling med Vipps er noe de ønsker å tilby sine kunder eller ikke. Husk at du også kan vippse lag, foreninger og bedrifter via deres Vipps-nummer.

Kan man betale med Vipps på Meny?

Vi benytter i dag en betalingsterminal som ikke støtter Vipps-betaling. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle smarte betalingsløsninger som vil komme våre kunder til gode. Kan man Vippse på Narvesen? Nå kan du betale med mobilen hos Narvesen🎈. Sammen MobilePay Norge lanserer vi mobilbetaling i alle våre butikker 😊. I tillegg gir vi alle som betaler med MobilePay muligheten til å få en 0,5l drikke til kun kroner 10,- Tilbudskupongen finner du i Narvesenappen!

Hvordan sette inn penger i DNB?

Med "Kontanttjenester i butikk" kan DNBs kunder på en enkel måte sette inn og ta ut kontanter I NorgesGruppens dagligvarebutikker. Løsningen krever at man må identifisere seg med bankkort og PIN-kode. Bankkortet må være merket med BankAxept. Maksbeløp per transaksjon er 20.000 for innskudd og 10.000 for uttak.

By Broadbent

Hvilken mobiloperatør har best dekning? :: Kan man sette inn penger i banken?
Nyttige lenker