Hjem > K > Kan Man Sette Inn Penger I Banken?

Kan man sette inn penger i banken?

Sett inn penger når du er i matbutikken

Har du kontanter som du skulle ha satt inn i banken? Nå kan du både ta ut og sette inn penger på konto i alle Meny- og Kiwi-butikker, de fleste Spar-butikkene og enkelte Joker-butikker. Se hvilke butikker som tilbyr tjenesten på vipps.no.

Les mer

Kan man gjøre innskudd med mynter i KIB?

Bankene skal betale en ekspedisjonsavgift til Norges Bank ved følgende transaksjoner: Innskudd av resirkulerbare (gode) sedler i standard enheter. Innskudd av mynter i rull. Du kan også spørre hvilke butikker har bank i butikk dnb? Den nye løsningen, Kontanttjenester i butikk, vil ved oppstart våren 2020 være tilgjengelig i alle MENY- og KIWI-butikker, de fleste SPAR-butikkene og enkelte Joker-butikker over hele landet.

Kan man Vippse på Kiwi?

I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag. Derav, kan man sette inn penger på butikk? Med Kontanttjenester i butikk kan du ta ut og sette inn penger i butikker i hele Norge. Med Kontanttjenester i butikk fra BankAxept/Vipps gjør vi kontanter lett tilgjengelig i matbutikker over hele Norge. Kunder i disse bankene kan benytte tjenesten akkurat nå.

Hvor mye er det greit å sette inn i banken?

Maksbeløp per transaksjon er 20 000 for innskudd og 10 000 for uttak. Beløpsgrensen er til for å gjøre det vanskeligere for kriminelle å hvitvaske penger. Dette er et viktig hensyn å ta – bankene er pålagt strenge krav om å bekjempe økonomisk kriminalitet. Hva er en innskuddsautomat? Du bruker bankkortet ditt når du skal sette inn sedler på innskuddsautomaten, og det er gratis for privatkunder. Følg menyvalgene på automaten som forteller hvordan du gjennomfører innskuddet. Med kontanttjenester i butikk kan du ta ut og sette inn penger i matbutikken nær deg. Les mer om tjenesten her.

Man kan også spørre hvor mye koster det å veksle penger i banken?

Når du veksler i Forex vil det ikke komme andre kostnader i tillegg. Når du veksler i DNB vil det kunne koste deg et ekstra gebyr på 20 til 30 kroner. Tar du ut 2000 kroner, og gebyret er 20 kroner, er dette et uttaksgebyr på 1 prosent. Man kan også spørre hvor kan man veksle inn mynter? Norges Bank veksler IKKE gyldige sedler eller mynter. Norges Bank veksler inn til pålydende verdi. Enkelte utgåtte sedler og mynter kan ha samleverdi som overgår pålydende verdi. Ta kontakt med mynthandlere dersom du har spørsmål om dette.

Derav, hvor kan man bytte inn gamle mynter?

Norges Bank er deretter pliktig til å veksle inn de utgåtte sedlene og myntene i ytterligere 10 år. Publikum oppfordres til å henvende seg til Norges Bank eller sin bankforbindelse dersom man ønsker å veksle inn sedler og mynter i løpet av 10-årsperioden.

By Seko Creswell

Hvor kan man legge inn kontanter? :: Hva er forskjellen på skriftspråk og talemål?
Nyttige lenker