Hjem > H > Hvor Mye Tjener Fortnite?

Hvor mye tjener Fortnite?

Husk at Fortnite er tilgjengelig på en rekke plattformer, inkludert PC og poppy, PlayStation, Xbox, Bytte om og Android-enheter. Bare på mobil har inntektene økt år for år, fra «bare» 100 millioner dollar i 2018, til 450 millioner dollar i 2019, deretter helt opp til 1.1 milliarder dollar i 2020.

Les mer

Hva er Fortnite verdt?

Epic Games, eierne og utviklerne av fortnite, er verdt i underkant av 30 milliarder dollar. Selvfølgelig har de noen andre ganske populære spill i porteføljen, men det er udiskutabelt at disse midlene ble generert fra Fortnite: Battle Royale. Folk spør også hvor mye er epic games verdt? Epic Games ga bort spill verdt 18 milliarder dollar i 2021 og vil forbedre butikken i 2022 med nye funksjoner. Epic Games forfølger målet om å bli et seriøst alternativ til Steam, men akkurat nå får det ikke så mye trekkraft for butikken som det håpet.

Hvor kommer Epic Games fra?

Epic Games (eller Potomac Computer Systems, som det den gang het) ble dannet tilbake i 1991. Det startet som et IT-konsulentselskap for grunnleggeren, Tim Sweeney, i Maryland før Sweeney gikk over til spillutvikling med utgivelsen av ZZT, et puslespill for MS-DOS. I forhold til dette, hvem grunnla fortnite? Det er utviklet av Epic Games og People Can Fly, og ble først utgitt som et early access-spill (beta) . Fortnite består av tre forskjellige moduser, Save the World, Battle Royale og Creative.

Følgelig, hva koster battle pass fortnite?

Fortnite's Battle Pass koster 950 V-Bucks, noe som gjør $ 9, 99 V-Buck-pakken den rimeligste måten å kjøpe en av de beste produktene i spillet i bransjen. Du kan også spørre hvor mye koster 5000 v-bucks? kr413,39 inkl. mva. MERK: Kun én 5000 V-Bucks-kode kan brukes per konto. Denne valutaen i spillet kan brukes i både Battle Royale PvP-modus og Save the World PvE-kampanjen.

Også, hva er battle pass fortnite?

«Battle Pass» er en del av hver sesong. Enkelt forklart, er dette en slags inngangsbillett man kan betale for hver nye sesong. Per nå koster dette 950 V-bucks, som tilsvarer rundt 82 norske kroner. Med et «battle pass» kan man få større progresjon i spillet og vinne innhold ved å gjennomføre ukentlige utfordringer. Hva er aldersgrensen på Fortnite? Anbefalt aldersgrense for Fortnite: 12 år.

Hvor mange i verden spiller Fortnite?

Siden opprinnelig lansering i 2017 har Fortnite blitt et av verdens mest populære spill og har samlet mer enn 350 millioner spillere.

By Ongun

Når var Fortnite populært? :: Hvor kommer Epic Games fra?
Nyttige lenker