Hjem > H > Hvor Kommer Epic Games Fra?

Hvor kommer Epic Games fra?

Epic Games (eller Potomac Computer Systems, som det den gang het) ble dannet tilbake i 1991. Det startet som et IT-konsulentselskap for grunnleggeren, Tim Sweeney, i Maryland før Sweeney gikk over til spillutvikling med utgivelsen av ZZT, et puslespill for MS-DOS.

Les mer

Når ble Fortnite lagt ut?

Siden opprinnelig lansering i 2017 har Fortnite blitt et av verdens mest populære spill og har samlet mer enn 350 millioner spillere. Utviklerne har dessuten tjent milliarder på spillernes kjøp av innhold for ekte penger. Hva er poenget med Fortnite? Hva er Fortnite? Fortnite betegnes som et spill innen sjangeren «battle royale». Det er et nettbasert skytespill der hundre spillere kjemper til en person eller et lag står igjen som vinner. Man blir sluppet ut i fallskjerm på en øy der man må leite etter våpen og utstyr som ligger strødd rundt omkring.

Man kan også spørre hvor lenge har fortnite eksistert?

Fortnite Battle Royale beveger seg raskt - til og med nesten fem år etter utgivelsen. Epic Games har gitt ut tre kapitler og 19 sesonger siden 2017. Også, hvem grunnla fortnite? Det er utviklet av Epic Games og People Can Fly, og ble først utgitt som et early access-spill (beta) . Fortnite består av tre forskjellige moduser, Save the World, Battle Royale og Creative.

Hvem oppfant Fortnite?

Spillet, som er utviklet av Epic Games, ble lansert i 2017. Deretter, kan en 9 åring spille fortnite? Anbefalt aldersgrense for Fortnite: 12 år.

Du kan også spørre når kommer det ny sesong i fortnite?

Det virker svært sannsynlig at Fortnite Chapter 3 kommer ut på 4. desember 2021 , bringer den neste Fortnite-sesongen til live en tid etter The End live-arrangement. Når kommer Fortnite Chapter 3? Når starter Fortnite Chapter 3 sesong 2? Fortnite Chapter 3 sesong 2 vil sannsynligvis starte på søndag – Selv om Epic Games ikke har bekreftet denne datoen offentlig, er det alltid lurt å forvente at den nye sesongen starter innen 24 timer etter avslutningen av forrige sesong.

Tilsvarende, hva trenger man for å spille fortnite?

Fortnite minimumskrav

  • Operativsystem: Windows XP SP3 og utover.
  • Prosessor: 2.4 GHz Dual Core (Intel i3 og utover)
  • RAM-minne: Minst 4 GB.
  • Harddisk: 13 GB ledig.
  • Grafikk: 256 MB VRAM, DirectX 9.
  • Skjermkort: NVIDIA GeForce 8500 / ATI Radeon HD 2600.
  • Lydkort: DirectX 9-kompatibel.

By Havard

Hvor mye tjener Fortnite? :: Hva het Power før Expert?
Nyttige lenker