Hjem > H > Hvor Mye Tjener Jesper Mathisen?

Hvor mye tjener Jesper Mathisen?

– Jesper Mathisen passerte 3,52 millioner kroner i inntekt i fjor. Mathisen tjente dog enda mer i 2018, da han fikk inn over 4,1 millioner kroner på kontoen. Sørlendingen har i tillegg flere inntektskilder. Reklame: Spar over 650 kroner ved kjøp av årsabonnement på Viaplay Sport via denne lenken!

Les mer

Er NRK statseid?

NRK er en statlig eid norsk allmennkringkaster. Dessuten, hvem finansierer tv2? TV 2 finansieres med reklame, brukerbetaling og distribusjonsinntekter. Andelen av inntektene som kommer fra TV reklame har sunket betydelig i løpet av de siste årene, mens betal-TV har gitt økende inntekter.

Du kan også spørre hva skjedde med nrk super spill?

Hvorfor fungerer ikke spillene på nrksuper.no? Spillsiden er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Mange av spillene var ødelagte og det koster mange penger å reparere dem. Ta dette i betraktning, hvor gamle er barna i minibarna? Den nye satsingen «Minibarna» er tilpasset ettåringer. – Det er et uttalt mål for NRK Super at barn i alle aldre skal kunne se seg selv på NRK Super, sier prosjektleder Maria Grande. NRK Super skal for første gang lage barne-TV for de aller minste barna. «Minibarna» er tilpasset ettåringer og har premiere onsdag 11.

Følgelig, er no time to die spilt inn i norge?

Det er nok ikke alle som har fått med seg at James Bond, «No Time to Die», ble delvis spilt inn i Norge. Den vakre og verdenskjente Storseisundbrua på Atlanterhavsveien i Averøy kommune i Møre og Romsdal er startstedet for en vill biljakt. Hva heter nye James Bond? PÅ KINO 1. OKTOBER 2021: Det har lenge vært kjent at «No Time to Die» er Daniel Craigs siste som James Bond, og han går ut med et smell og æren i behold.

Så, hvem blir den nye james bond?

Lashana Lynch spelar hemmeleg agent i den nye Bond-filmen. Ho er også eitt av namna som blir trekt fram som neste James Bond, men produsent Barbara Broccoli seier det ikkje er aktuelt å gjere Bond til kvinne. Daniel Craigs Bond har vore ein agent som har vore mindre macho og meir kjenslevar enn forgjengarane. Ta dette i betraktning, hva slags dyr er pivi? Pivi er en blanding av pingvin og kiwifugl.

Hvor mange år er Fantorangen?

Fantorangen har et godt liv langt utenfor NRK Super. Siden han dukket opp i en vignett for Barne-TV i 2002 har han vokst seg til et av de sterkeste merkevarene NRK har. Qvisten animasjon sier de jobbet frem og skapte karakteren i 2001-2002 da de laget en rekke snutter til Barne-TV-vignetter for NRK.

By Karlin

Hva heter det største tettstedet på Svalbard? :: Hvor mye snus kan du kjøpe på taxfree?
Nyttige lenker