Hjem > H > Hvor Lenge Blir Sms Lagret?

Hvor lenge blir SMS lagret?

Her kan du sjekke hvor mye

Men ringer du ut vil også informasjon om nummer lagres, og nummeret i innkommende SMS-er lagres. I dag lagres denne informasjonen i tre måneder, når datalagringsdirektivet trer i kraft vil dette utvides til seks måneder.

Les mer

Dessuten, hvorfor forsvinner sms på iphone?

Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone. I forhold til dette, hvordan finne sms på icloud? På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud. Slå på Meldinger. Eventuelle meldinger som er lagret i iCloud er nå tilgjengelige på enheten, og eventuelle nye meldinger du mottar på enheten din, lagres i iCloud. Åpne Meldinger-appen for å se meldingene som er lagret i iCloud.

Og et annet spørsmål, hvordan slette en hel samtale på messenger?

For å gjøre dette må du klikke på navnet til personen etter at chatten er åpen. Dette gir deg flere valg, som å slå av varsler og sånt for denne personen. Nesten helt i bunnen får du valget om å «Slette samtale», og ved å klikke på denne forsvinner hele samtaleloggen. I forhold til dette, hvordan slette flere meldinger samtidig på messenger? Trykk og hold på de samtalene du vil arkivere eller slette.

  1. Arkivér: Trykk på Arkivér. for å flytte de valgte samtalene inn i arkivene dine.
  2. Merk alle som lest: Trykk på Mer. Merk alle som lest.
  3. Slett: Trykk på Slett for å slette de valgte samtalene fra Messages.

Kan man slette en Messenger beskjed?

Du trenger bare å trykke på meldingen du vil fjerne, og da kan du fjerne meldingen for alle i samtalen, nærmest som en angrefunksjon. Kan man angre en melding? Den nye angrefunksjonen lar deg angre på meldingen innen 10 minutter. Så hvis du har sendt feil melding, bilde eller video kan du altså angre. Men det er selvfølgelig kun hvis personen ikke har åpnet den innen ti minutter. Så her gjelder det å handle raskt!

Også, hvor er arkiv på messenger?

Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter. Man kan også spørre hvordan se angret melding på messenger? Kan jeg se slettede meldinger i Messenger?

  1. Nei, du kan ikke hente slettede meldinger eller samtaler.
  2. Husk at hvis du sletter en melding eller samtale fra chatlisten din, blir den ikke slettet fra chatlisten til personen du chattet med.

Hvordan slette bilder på WhatsApp?

Kjør WhatsApp-appen.

  1. Trinn 2. Velg Samtaler i innstillinger seksjon.
  2. Trinn 3. Trykk på Slett alle chattene alternativet.
  3. Trinn 5. Velg Slett alle chattene for å slette WhatsApp-chatloggen på iPhone, samt alle de sendte og mottatte bildene dine.

By Spevek Oniel

Hvordan beholde Meldinger på iPhone? :: Kan man angre en SMS?
Nyttige lenker