Hjem > K > Kan Man Angre En Sms?

Kan man angre en SMS?

Skulle du være så uheldig å sende en tekstmelding til feil mottaker, er det bare å sende en 'slett'-kommando til mottakerens mobilelefon. Tekstmeldingen blir da slettet fra mobilens minne. Dette forutsetter imidlertid at mottakeren ikke allerede har lest tekstmeldingen.

Les mer

I forhold til dette, er det mulig å slette sms?

Har du sendt en sms-melding til feil person, eller sendt en melding du angrer på, skal du kunne sende et slett-signal til mottagerens telefon slik at meldingen slettes. Dette forutsetter at meldingen kommer fra telefonen du sender slett-signalet fra, og at meldingen ennå ikke er lest. Kan man slette Meldinger på iPhone? Slette meldinger eller samtaler

Slik sletter du en enkelt melding: I en samtale trykker du og holder på meldingsboblen for å åpne en valgmeny. Trykk på Mer . Trykk på papirkurvknappen , og trykk deretter på Slett melding.

Hvordan slette meldinger?

Slik sletter du meldinger fra iCloud

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.
Og et annet spørsmål, hvordan slette meldinger for godt? Slik sletter du en melding eller et bilde:
  1. Gå til Chatter , og åpne en samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen eller bildet du vil slette.
  3. Trykk på Fjern, og trykk deretter på Fjern for deg.
  4. Trykk på Fjern.

Derav, hvordan angre melding?

Hvis du mener at en melding du har mottatt som sendingen er opphevet for, bryter standardene våre, kan du rapportere den ved å trykke og holde på en melding ved siden av den. Du kan også rapportere samtalen. Folk spør også kan man slette sendte meldinger på whatsapp? Klikk på høyre pil for å se flere alternativer, og velg deretter «Slett». Nå er det når du kan velge alle meldingene du vil slette, og når du er ferdig, klikker du på søppelbøtta i nedre venstre hjørne.

Følgelig, hvordan slette sendte meldinger på messenger?

For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte. Følgelig, hvordan få tilbake slettede meldinger på iphone? Du kan ikke gjenopprette en slettet samtale. Med Meldinger i iCloud vil alt du sletter fra iPhone, også bli slettet fra de andre Apple-enhetene dine der Meldinger i iCloud er slått på.

Også, hvordan beholde meldinger på iphone?

Når du slår av Meldinger på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du velge å slå av Meldinger i iCloud på kun den enheten eller på alle enhetene dine. Alle enhetene der Meldinger i iCloud er slått på, fortsetter å lagre det du sender og mottar fra den enheten, i iCloud.

By Floro Prisbrey

Hvor lenge blir SMS lagret? :: Hvordan kontakte Instagram Norge?
Nyttige lenker