Hjem > H > Hvor Mye Tjener En Oljearbeider?

Hvor mye tjener en oljearbeider?

Gjennomsnittslønnen for norske oljearbeidere er 866.750 kroner i året. Norske oljelønninger er i år kun slått av Australia. Der er oljelønningene på 929.250 kroner i året, viser årets lønnsundersøkelse fra Hays Oil & Gas.

Les mer

Hvor mye tjener en prosjektleder i byggebransjen?

Menn tjener i snitt 844.080kr, så mye som 20% mer enn kvinner som i snitt har en lønn på 703.560kr. Den øverste kvartilen (de 25% med høyeste lønn) hadde i 2017 en gjennomsnittslønn på 868.920kr. Det er 46% mer enn den nederste kvartilen (de 25% som tjener minst) som hadde en gjennomsnittslønn på 594.960kr i året. Hvor mye tjener en petroleumsingeniør? Teknas lønnsstatistikk viser at gjennomsnittslønnen for sivilingeniører i oljebransjen er 816.433 kroner. Det er 82.767 kroner mindre enn hva NHOs statistikk viser. Sivilingeniører i privat sektor generelt tjener 777.151 kroner.

Hvilken jobb tjener man mest på?

På topp. De aller best lønnede i Norge er handels- og skipsmeglere. I gjennomsnitt har de en månedslønn på 115.060 kroner før skatt. Like etter følger ledere av olje- og gassutvikling med en månedslønn på 110.850 kroner, mens finansmeglere ligger på tredjeplass. Også, hva slags type ingeniør? Du kan bli dataingeniør, sivilingeniør, byggingeniør, elektroingeniør, elektronikkingeniør, kjemiingeniør og maskiningeniør. Maskiningeniøren kalles ofte for en allrounder-ingeniør og jobber med å utvikle produkter i team sammen med andre ingeniører.

Deretter, hvor mye tjener indøkere?

Indøk-studentene, som er blant landets best betalte, hadde en gjennomsnittlig totallønn på 484.300 kroner året etter at de gikk ut fra NTNU. Etter en dupp i finanskriseåret 2009 seilet snittlønnen opp til nytt rekordnivå. Indøkere er sivilingeniører, men med tilleggsfag innen økonomi og administrasjon. Følgelig, hvordan er ingeniørstudiet? På de treårige ingeniørutdanningene spesialiserer du deg tidlig, mens på sivilingeniørutdanningene har du flere år med grunnfag før du spesialiserer deg. Ved å ta en treårig ingeniørutdanning kommer du deg fortere ut i jobb, mens du vil ha flere jobbmuligheter med en femårig sivilingeniørutdanning.

Også, hvor mye tjener en nyutdannet sivilingeniør?

Begynnerlønn: 571 911 kroner. Sivilingeniør i offentlig sektor: 712 166 kroner (stat) og 727 755 kroner (kommune) Hva trenger man for å bli dataingeniør?

TittelStudienivåKravkode
Bachelorstudium i ingeniørfag - data, Y-veienBachelor og høgskolekandidat
DataingeniørBachelor og høgskolekandidatHING
Datateknikk - videreutdanningMaster og høyere
Datateknikk, ingeniør - bachelorBachelor og høgskolekandidat

Hvor jobber dataingeniører?

Dataingeniører jobber både i privat og offentlig sektor, ofte med drift, systemutvikling eller forskning. De fleste dataingeniører driver med en eller annen form for systemutvikling. Mange dataingeniører i offentlig sektor jobber med drift og vedlikehold av interne nettverk og systemer.

By Paradies Thrill

Hva betyr sponsa? :: Hva gjør byggingeniører?
Nyttige lenker