Hjem > H > Hvor Kan Man Betale Med Mobilregning?

Hvor kan man betale med mobilregning?

Hvor kan jeg bruke Strex?

  • Parkering (EasyPark)
  • Bussbillett (AtB, Ruter)
  • Kinobilletter (Nordisk Film Kino)
  • Taxi (Oslo Taxi)
  • Donasjoner (Røde Kors, Redd Barna)
  • Streaming (TV2 Sumo)

Les mer

Hva kan jeg betale med Strex?

Strex betaling gjelder innholdstjenester eller varer som du bestiller via SMS, samt samtaler til Teletorg (820-829 xx xxx). Det kan være nummersøk, stemmeavgivning via mobil, TV-aksjonen og andre donasjoner, parkering, handel av brus/snop i automater, billettkjøp, kjøp i Google Play, er eksempler på innholdstjenester. Dessuten, hvor kan jeg betale med strex? Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller en egen betalingsapp. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalinger belastes mobilregningen din. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement, operatør og operativsystem.

Du kan også spørre hvordan bruke strex?

Betaling med Strex skal være enkelt, men samtidig trygt. Kort fortalt bekreftes alle belastninger direkte på den telefonen som blir belastet. Dette kan for eksempel være ved å sende en SMS for å bestille en tjeneste, bekrefte et kjøp via SMS eller ved at man mottar en engangskode på SMS. Hvordan se varekjøp med mobil? Hvis du er usikker på hva du betaler for kan et godt tips være å sjekke meldinger på telefonen din. Du bør ha mottatt en SMS med bekreftelse på kjøp av varen/tjenesten. Strex distribuerer varekjøp, innholdstjenester og generelt kjøp med mobil. Du kan også logge deg inn på Strex.no og sjekke alle dine transaksjoner.

Deretter, hvordan åpne sperret abonnement telia?

Har abonnementet ditt blitt sperret anbefaler vi at du betaler fakturaen direkte på Min Side - da vil det normalt bli åpnet igjen umiddelbart. Velger du å betale via vanlig nettbank tar det vanligvis 1-3 virkedager før innbetalingen registreres hos oss og abonnementet gjenåpnes. Angående dette, er strex trygt? Strex gjør det trygt og enkelt å betale for produkter og tjenester med mobiltelefonen – og fungerer uavhengig av type telefon, operatør og abonnement. Løsningen bygger på velprøvd teknologi, og krever ikke installasjon av app eller annen programvare. Kjøp med Strex belastes brukerens mobilregning.

Derav, hvordan sjekke telefonregning?

Du kan enkelt logge deg inn på Min side for å få opplysninger om hva du har kjøpt og når kjøpet ble foretatt. Når du har donert penger til et veldedig formål, kjøpt en vare eller tjeneste via SMS eller valgt Strex/mobilregning som betaling i en app eller nettbutikk, vil det også stå Strex på mobilregningen. Hvem bruker Strex? Strex er en betalingsløsning på lik linje med Vipps og kredittkort. Betalingsløsningen tilbys av mobilselskapene, og gir deg som forbruker mulighet til å betale for varer og tjenester gjennom ditt mobilabonnement som eksempelvis kino, parkering og kollektivtransport.

Hvordan betale uten kort?

Slik gjør du en kontaktløs betaling

  1. Hold kortet/klokken med kontaktløs betaling inntil betalingsterminalen. Du hører et pip når betalingen er OK.
  2. For beløp over 500 kroner taster du PIN-koden. Du trenger ikke sette kortet inn i terminalen.

By Lilllie Leymeister

Hva er informasjonstjenester? :: Hvilket år kom Spotify til Norge?
Nyttige lenker