Hjem > H > Hva Er Informasjonstjenester?

Hva er informasjonstjenester?

tjeneste, virksomhet som gir opplysning, informasjon om arbeidet som utføres av en institusjon, en bedrift e.l.

Les mer

Deretter, hva er en innholdstjeneste?

Innholdstjenester er en samlebetegnelse for tjenester som er bestilt og betalt via SMS. Tjenesten belastes ved at du mottar en SMS fra et 4- eller 5-sifret nummer, eller ved at du klikker på en link i meldingen for å gjennomføre et kjøp. Du kan også spørre hvorfor får jeg ikke logget inn på telia? Problemer med innlogging

Det er enten mobilnummeret ditt eller den e-postadressen abonnementet ditt er registrert på. Passordet ditt har du satt selv, men dersom du ikke husker det kan du bestille et nytt. Det gjør du ved å klikke på lenken "Send meg passord". Du vil da motta et engangspassord på SMS eller e-post.

Hvordan aktivere nytt SIM kort Telia?

Nytt SIM-kort er ikke aktivert. Du kan aktivere SIM-kortet ved å logge inn via knappen over. Du har tastet feil PIN-kode tre ganger. Da trenger du PUK-koden – den finner du også om du logger inn. Har Telia problem i dag? Vi har for tiden ingen driftsmeldinger. Opplever du problemer? Prøv først å skru mobilen av og på – det hjelper ofte. Hvis vi har feil på enkelte basestasjoner / områder, finner du oversikt over berørte områder i vårt kart for dekningsutfall.

Deretter, hva er mobilregning?

Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller egen betalingsapp - det eneste du trenger er mobilnummeret. Kjøpet belastes automatisk mobilregningen din. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement eller operativsystem, og er en av de enkleste mobilbetalingsløsningene i Norge. Hva er mobilfaktura? Med Mobilfaktura er betalingsfunksjonen integrert i løsningen, og mottakeren får direkte mulighet til å velge betalingskanal. Kunden får en SMS med lenke til en landingsside som inneholder all betalingsinformasjon. Siden utformes etter dine ønsker – blant annet med hvilke betalingskanaler mottakeren skal kunne benytte.

Også, hva er innholdstjenester telia?

Det kan være nummersøk, stemmeavgivning via mobil, TV-aksjonen og andre donasjoner, parkering, handel av brus/snop i automater, billettkjøp, kjøp i Google Play, er eksempler på innholdstjenester. Noen bestillinger gjør at du får abonnement på en tjeneste, hvor du mottar meldinger som du belastes for. Man kan også spørre hva er spesifisert faktura? Dersom du ikke har bestilt Spesifisert faktura, er ikke dine fakturaer spesifisert. Du kan likevel se hva forbruket består av på din faktura, men ikke brutt ned på enkelte nummer. Hvis du bestiller Spesifisert faktura, vil dine fremtidige fakturaer bli spesifisert.

Deretter, hvordan handle uten bankkort?

Slik betaler du kontaktløst

  1. Se etter symbolet på betalingsterminalen for kontaktløs betaling symbol.
  2. Betal ved å holde kortet inntil terminalen.
  3. Betalingen er OK når du hører ett pip.
  4. Ved beløp over 500 kroner vil du bli bedt om å taste PIN-kode.

By Tower Lochala

Hvordan sletter man bilder fra iCloud? :: Hvor kan man betale med mobilregning?
Nyttige lenker