Hjem > H > Hvor Mye Trumf Bonus?

Hvor mye Trumf bonus?

Som Trumf-medlem sparer du Trumf-bonus på alt du handler. Vi liker å gjøre det enkelt, så 1 krone i Trumf-bonus er faktisk 1 krone - enklere blir det ikke! Du sparer bonus hos alle partnere tilknyttet Trumf på alt fra dagligvarer, drivstoff og netthandel, til blomster, strøm og apotekvarer.

Les mer

Hvordan bruke Kiwi pluss?

Det er enkelt å spare bonus. Registrerer du bankkontonummeret i din profil vil du spare bonus hver gang du betaler med bankkortet ditt. Bonusen samles opp på din Trumf-konto og kan når som helst disponeres. Du kan bruke bonusen til å betale for varene i butikken eller overføre den til din bankkonto. Dessuten, har spar trumf? Alle som er Trumf-medlemmer får 1% bonus på alt de handler hos SPAR og EUROSPAR og har du Trumf Visa får du hele 2% bonus. Dette er ikke bare penger spart, nå kan du også gjøre om Trumf-bonusen din til EuroBonus-poeng hos SAS.

Deretter, hva betyr trippel bonus?

Vi som ønsker å spare mest mulig på matvarehandelen vil gjerne handle når det er billigst. Dersom du pleier å handle i Norgesgruppens butikker, er det ekstra lønnsomt å benytte seg av Trippel-Trumf - da får du 3% bonus (og bruker du Trumf VISA får du 4% bonus). Ta dette i betraktning, når er det trippeltrumf i 2021?

ÅrMånedDato
2020November12
2020Desember3
2021Januar14
2021Februar11

Deretter, hva er trippel trumf torsdag?

På torsdag er det Trippel-Trumf! Da lønner det seg å handle ekstra mye hos Joker. På torsdager med Trippel-Trumf får nemlig alle Trumf-medlemmer hele 3% bonus på alle dagligvarer. Hva er KIWI PLUSS bonus? Med KIWI PLUSS får du 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt, og 1 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer du handler hos KIWI og Trumf sine partnere. Ei krone her og ei krone der – slikt blir det penger av.

Kan man bruke Amex på KIWI?

Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag

American Express og Diners kan det også betales med i de fleste butikker. Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din.
Folk spør også kan man legge til kredittkort på trumf? Når du mottar ditt Trumf Visa kredittkort må dette aktiveres første gang du bruker det. Aktivering gjøres ved å fysisk sette kortet med chip i en terminal og taste PIN kode. Du kan også ta i bruk det digitale kortet med en gang du har blitt kunde ved å gå inn i Trumf Visa-appen.

Også, hvem butikker har trumf?

Som Trumf-medlem får du automatisk følgende fordeler: 1 % bonus på alle dagligvarer når du handler hos KIWI, MENY, SPAR, Jacobs og Joker, og 3 % bonus i de samme butikkene på Trippel Trumf-dager. 20 % rabatt på 4-8 individuelt utvalgte varer hos MENY, Jacobs og SPAR. Varene er tilpasset ditt handlemønster.

By Richart Goyal

Hvordan gikk Karl Johan fram for å erobre Norge? :: Hvilke butikker gir Trumf poeng?
Nyttige lenker