Hjem > H > Hvilke Butikker Gir Trumf Poeng?

Hvilke butikker gir Trumf poeng?

Med Trumf Visa kredittkort får du

  • 2 % Trumf-bonus hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob's og Gigaboks.
  • 4 % Trumf-bonus på Trippel-Trumf Torsdager hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob's og Gigaboks.
  • 0,5 % Trumf-bonus på varekjøp - i hele verden.
  • 1,5 % Trumf-bonus hos Mester Grønn.

Les mer

Hva får man Trumf på?

Med Trumf får du penger tilbake hver gang du handler! Spar Trumf-bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff, til strøm, netthandel, reise og blomster. Hvordan overfører man Trumf-bonus til bankkonto? Send UTTAKMENY til 2155.

Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf. Dersom du ikke har tilgang til Internett, kan også Trumf-kundeservice (tel 22 56 33 00) hjelpe deg med aktivering.

Hvordan skaffe trumfkort?

Har du ikke et Trumf-kort kan dette enkelt bestilles som innlogget på din Trumf-profil. For Trumf-partnere du sparer bonus hos på nett må du hos de fleste partnere koble din Trumf-konto til partner sin konto. Dette gjelder for sparing hos Apotek 1 sin nettbutikk, Fjordkraft og Talkmore. Angående dette, når er trippeltrumf?

ÅrMånedDato
2018Juni14
2018August23
2018September20
2018Oktober25

Du kan også spørre hvordan få ut kiwi bonus?

Når du har valgt beløp og butikk, trykker du aktiver. Neste gang du (eller andre du deler Trumf-medlemskap med) skal betale i butikken med et bankkort som er registrert på medlemskapet ditt, eller når du skanner Trumf-kortet ditt i kassen kan du velge å benytte bonusuttaket som betaling. Hva koster det å bli Trumf-medlem? Det er GRATIS å bli medlem og du sparer enkelt med ditt bankkort.

Følgelig, hvordan registreres trumf?

Så hyggelig at du vil bli Trumf-medlem!

For å registrere deg som medlem og logge inn trenger vi mobilnummeret ditt. Vi vil sende deg en SMS med en firesifret kode for å være sikre på at nummeret tilhører deg.
Hvor mange prosent er Trumf? Få enda mer ut av ditt Trumf-medlemskap

Med Trumf Visa får du 1 % ekstra Trumf-bonus på dagligvarehandelen og 0,5 % Trumf-bonus på alle andre varekjøp – i hele verden! Det blir det fort penger av. Effektiv rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr.

Hvordan betale med Trumf poeng?

Hvordan fungerer bonusbetaling i butikk? Alt du trenger å gjøre for å bruke din bonus som betaling i butikk er å aktivere ønsket beløp og velge hvor du vil bruke bonusen. Neste gang du eller noen i ditt Trumf-medlemskap handler med et Trumf-registrert kort, blir bonusen trukket fra kjøpsbeløpet.

By Carnes

Hvor mye Trumf bonus? :: Hva mente Arnulf Øverland om samnorsk?
Nyttige lenker