Hjem > H > Hva Er Videregående I Uk?

Hva er videregående i UK?

Videregående skole på engelsk kalles også for upper secondary school i en del land, deriblant England, men der er det mer vanlig å bruke begrepet Sixth Form eller Sixth Form College. I mange land fullføres high school det året man fyller 18, altså ett år tidligere enn det som er vanlig i Norge.

Les mer

Hva er videregående skole i USA?

I USA kalles VGS for "high school" og den er normalt treårig. Årene kalles tenth grade, eleventh grade og twelfth grade. Noen high schools er fireårige, og har også ninth grade. Grade 10 kalles også sophomore year. Er videregående college? College er en engelskspråklig betegnelse på ulike typer eller deler av utdanningsinstitusjoner. Et college kan være en institusjon som tilbyr gradsgivende høyere utdanninger (som bachelor- eller mastergrad), som er del av et universitet eller en høyskole, en fagskole eller videregående utdanning.

Tilsvarende, hva er 8 klasse i usa?

4-årig high school forutsetter 8 års tidligere utdannelse. Hvordan er skolesystemet i Storbritannia? Skolesystemet i England, Skottland, Wales og Nord-Irland deles inn i tre ulike steg: Primary school (barneskolen) (4-11 år), Secondary school (ungdomsskolen) (11-16 år) og Further Education (16-18 år) som også er kjent som Sixth Form eller Lower og Upper Sixth.

Man kan også spørre hvilke land har skoleuniform?

De fleste land bruker uniformer på skolen, eksempler på dette er: Japan, Kina, England og India. Selv om skole uniformer er dyre og kan koste kommunen masse penger, er konsekvensene ganske positive. Dette fører til at elevene føler seg trygge, det blir mindre press og mobbing. Hvordan er skolesystemet i USA? Majoriteten av delstatene har obligatorisk skolegang til 16 år. Alle barn i USA har tilgang til gratis offentlig skole, samtidig som utdanning tilbys på private og hjemmeskoler mot betaling av skolepenger. 98 prosent av 7 til 13-åringer innrulleres på grunnskolen.

Hva kalles ungdomsskole i USA?

Elementary School: Kindergarten (KG)+ 1-5 grade (tilsvarer barneskolen) Junior High: (også kalt Middle) School: 6 – 8 grade (ungdomsskolen) High School: 9 – 12 grade (videregående skole) Er college og University det samme? I USA er college en utdanningsinstitusjon som er forberedende for universitetsstudier, men generelt brukes «college» og «university» om hverandre her. I øvrige engelsktalende land er college en underavdeling av et universitet.

Hvor gammel er du når du begynner på college?

Den vanligste alderen i USA å starte på college er 18 år. College er valgfritt og kan sammenlignes litt med det å gå på universitet her i Norge. Hvis du har lyst til å studere i USA når du er ferdig på VGS kan du begynne på college da, istedenfor å for eksempel ta utdanning her i Norge.

By Reinaldos

Hvilken klasse er freshman? :: Hva er videregående skole på engelsk?
Nyttige lenker