Hjem > H > Hva Er Videregående Skole På Engelsk?

Hva er videregående skole på engelsk?

Education * High School. Videregående skole. Senior high schools.

Les mer

Derav, hvor mange skoler er det i usa?

Studier, skoler og studentliv

Her finner du alt av informasjon om utdanning i USA. Det er 553 registrerte skoler som tilbyr studier i USA, og du kan velge mellom 461 ulike studier.
Hvilken klasse er freshman? Freshman year (niende klasse) må man ha fysikk, sophomore year (tiende klasse) må man ha kjemi, og junior year (ellevte klasse) må man ha biologi.

Man kan også spørre er college og university det samme?

I USA er college en utdanningsinstitusjon som er forberedende for universitetsstudier, men generelt brukes «college» og «university» om hverandre her. I øvrige engelsktalende land er college en underavdeling av et universitet. Hva er high school? High school er et amerikansk skoletrinn som står mellom grunnskolen (elementary school) og college. Fireårig high school forutsetter åtte års tidligere utdannelse. Seksårig high school krever seks års grunnskole og inndeles i junior high school som er allmenndannende, og senior high school med flere valgfrie fag.

Angående dette, hva er junior i norge?

forkorting: jr. eller jun. Innenfor idrett brukes junior om årsklassene fra 16 til 18–20 år, for eksempel juniorlandslag. Juniorklassene kan variere mellom de enkelte idretter, og være delt i eldre og yngre junior. Hvor gammel er du når du går i 10 klasse? Ungdomsskolen utgjør ungdomstrinnet i grunnskolen, og i mange tilfeller er ungdomsskolen del av en kombinert grunnskole med både barne- og ungdomstrinn. Normalt begynner elevene på ungdomsskolen det året de fyller 13 år og avslutter skolen året de blir 16.

Når begynner man på videregående i USA?

Skoler i USA

Grunnskolen har klasse 1 til 5. Ungdoms- eller ungdomsskole går på akkord med klassetrinn 6 til 8. Den videregående skolen har klasse 9 til 12.
Derav, hvor gammel er man når man er ferdig på college? Den vanligste alderen i USA å starte på college er 18 år. College er valgfritt og kan sammenlignes litt med det å gå på universitet her i Norge. Hvis du har lyst til å studere i USA når du er ferdig på VGS kan du begynne på college da, istedenfor å for eksempel ta utdanning her i Norge.

Du kan også spørre hvor mye koster det å gå på skole i usa?

Ved en del amerikanske læresteder er studieavgiften høy. Ifølge ANSAs beregninger koster en bachelorgrad i gjennomsnitt mellom 15 000 og 30 000 amerikanske dollar per år, mens en mastergrad kan koste mellom 15 000 og 50 000 dollar per år.

By Leese

Hva er videregående i UK? :: Hva er 8 klasse i USA?
Nyttige lenker