Hjem > E > Er Videregående College?

Er videregående college?

College er en engelskspråklig betegnelse på ulike typer eller deler av utdanningsinstitusjoner. Et college kan være en institusjon som tilbyr gradsgivende høyere utdanninger (som bachelor- eller mastergrad), som er del av et universitet eller en høyskole, en fagskole eller videregående utdanning.

Les mer

Hva tilsvarer videregående skole i USA?

I USA kalles VGS for "high school" og den er normalt treårig. Årene kalles tenth grade, eleventh grade og twelfth grade. Noen high schools er fireårige, og har også ninth grade. Grade 10 kalles også sophomore year. Angående dette, hva er ungdomsskole i usa? High school er en engelsk betegnelse for en institusjon som underviser barn mellom 12–13 og 17–18 år.

Hva er barneskole i USA?

Elementary school er grunnskolen og er fra 5-11 år som kan sammenlignes med barneskolen her i Norge. 3. Middle school/junior high school er på en måte ungdomsskolen og der begynner de fleste i 13-14 års alderen. 4. Tilsvarende, er college og university det samme? I USA er college en utdanningsinstitusjon som er forberedende for universitetsstudier, men generelt brukes «college» og «university» om hverandre her. I øvrige engelsktalende land er college en underavdeling av et universitet.

Dessuten, hva er videregående skole på engelsk?

Education * High School. Videregående skole. Senior high schools. Angående dette, hvordan er skolesystemet i usa? Majoriteten av delstatene har obligatorisk skolegang til 16 år. Alle barn i USA har tilgang til gratis offentlig skole, samtidig som utdanning tilbys på private og hjemmeskoler mot betaling av skolepenger. 98 prosent av 7 til 13-åringer innrulleres på grunnskolen.

Man kan også spørre hva heter skolene i usa?

Elementary School: Kindergarten (KG)+ 1-5 grade (tilsvarer barneskolen) Junior High: (også kalt Middle) School: 6 – 8 grade (ungdomsskolen) High School: 9 – 12 grade (videregående skole) Følgelig, hvor gammel er man når man begynner på skolen i usa? Her I USA er skolegangen litt friere enn i Norge. Man kan begynne på (privat)skole når man er 3, da heter det preschool. Etter det kan man gå et år som heter Pre-K når man er 4, og så begynner den offentlige skolen når man er 5 år. Da heter første året Kindergarten.

Deretter, hvilken klasse er freshman?

Freshman year (niende klasse) må man ha fysikk, sophomore year (tiende klasse) må man ha kjemi, og junior year (ellevte klasse) må man ha biologi.

By Junette

Hvor gammel er man når man er ferdig på high school? :: Hvordan farge håret fra blondt til brunt?
Nyttige lenker